KJÆRE LESERE

Vel, så har jeg da lagt merke til at det blir bare flere og flere som klikker seg innpå bloggen min - hvorfor? Nei, det vet jeg faktisk ikke, med tanke på at bloggingen har blitt underprioritert. Utrolig hyggelig, det er det jo selvfølgelig, og jeg skulle gjerne ønske at dere som er innom bloggen kunne lagt igjen en liten hilsen eller noe, slik at jeg kunne sjekket ut bloggen til dere som er innom bloggen min :) For de har blogg da, selvfølgelig.

Jeg har vært utrolig dårlig på å oppdatere bloggen i det siste nå - og ja, jeg vet jeg sier det hver gang... Men nå i det siste har det vært utrolig mye lekser, og jeg visste jo hva jeg gikk til når jeg søkte på påbygging, så det må jeg nesten bare regne med. I tillegg er det forkjølelse og influensa som er ute og går, noe som uheldigvis har rammet meg. I tillegg til dette, så har jeg jo jobb og selvfølgelig en familie som er høyt prioritert, så jeg håper så inderlig dere skjønner hvorfor det ikke blir så utrolig mye blogging. 

Jeg kan love dere at det kommer flere oppdateringer senere nå, har utrolig mange bilder jeg har lyst til å dele med dere som leser bloggen min, og selvfølgelig har jeg noen meninger som jeg har tenkt å publisere, så får jeg bare se om dere er enige med meg eller ikke :)

Er det noe dere har et sterkt ønske om hva jeg kan blogge om, så må dere gjerne legge igjen en kommentar og si hva dere ønsker å se mer av, uansett hva det er :)

Jeg holder også på med ett prosjekt her hjemme, som jeg faktisk gleder meg til å dele med dere, så hvis dere vil vite hva det er, så er det bare å følge med i de neste dagene nå :)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits