MIN OPPSKRIFT PÅ SKAPPEL GENSEREN

Det er egentlig ikke så veldig mye jeg har endret, men som jeg skrev tidligere er det armene og halsen jeg har endret litt på.

Garnet jeg har brukt er faerytale og hverdagsgarn.

Armene: Der begynte jeg med å legge opp 26 masker i motsetning til Maria's 40 masker. I stedet la jeg opp 14 masker i første runde etter vrangborden. Så strikket jeg 4 riller og la opp 2 masker i hver 4.rille, èn i starten og èn på slutten helt til jeg hadde 52 masker. Grunnen til at jeg har gjort det slik, var fordi jeg ville ha det litt strammere, og fordi jeg går på skole og sitter og skriver veldig mye på dataen, så det er litt ekkelt om jeg alltid må brette opp armene for at de ikke skal komme i veien.  

Når det kommer til halsen, så gjorde jeg faktisk ingenting. Og med det mener jeg at jeg ikke strikket slik at det ble hals. 

Når det gjelder forstykket og bakstykket, gjorde jeg slik det står i Maria's oppskrift :)

Noe av denne oppskriften fant jeg på en blogg som hadde gjort det slik, og jeg syntes det virket som en god idè.

Til slutt må jeg nesten si at jeg er veldig fornøyd med genseren, den er jo kjempeenkel å strikke. I tillegg er den utrolig myk og god å ha på seg. Det jeg fryktet var at den kom til å klø, noe jeg ikke er så veldig stor fan av, men det gjorde den tvert imot ikke på grunn av at garnet er så mykt. 


Noen av dere som har strikket en Skappel genser?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits