PAKKING TIL ÅRETUR

Akkurat nå sitter jeg og tenker ut hva det er jeg skal ha med meg til Åre sammen med de andre jeg er russ med.  Er det noe jeg hater, så er det virkelig det å finne frem hvilke klær jeg skal ha med meg, og prøve å sette samme outfits til hver dag, slik at jeg nogenlunde vet hva jeg kan ha med meg. Det ender bestandig opp med at jeg tar med meg for mye enn det jeg trenger. Er jo bare i helgen det er, så jeg trenger jo egentlig ikke såå mye. Vi skal jo også ha gallamiddag og litt sånt, så jeg regner med jeg må pakke ned en kjole eller to? Huff, liker absolutt ikke gå i kjole offentlig. Kanskje ett skjørt med en fin bluse til fungerer? Det er jo kanskje ikke like fint som en kjole, men det handler jo også veldig mye om hvilket accessories man har på seg. 

 

Huff, jeg er så utrolig sent ute med å pakke, har ikke pakket noe enda, men har funnet frem klær. Heldig for meg så begynner jeg ikke på skolen før klokken 10, så jeg har litt tid til overs til å pakke ned tingene.

 

Liker dere å pakke?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits