JAKKER SOM STÅR PÅ ØNSKELISTEN

Hei og hopp. Nå er det så altfor lenge siden jeg har blogget, noe grunnet at jeg har vært på ferie i 3 uker og litt at jeg egentlig ikke har hatt tid eller orket å blogge - gode prioriteringer, HEHE!

Akkurat nå sitter jeg bare i sengen, kjæresten min har dratt for å kjøre opp til bil, håper virkelig han klarer det for nå er jeg ganske så lei av å kjøre bil, haha. Hvertfall så sitter jeg og ser på klær som jeg så gjerne vil klikke hjem, derfor jeg tenkte jeg å dele med dere hva som står på ønskelisten min.

Det er utrolig hvor mye man kan drømme seg bort på nettet altså.. Hvorfor kan ikke alle sammen ha så mye penger at man ikke får til å bruke de opp?

UANSETT, her er ihvertfall ønskelisten min :)
Noen av disse dere også kunne tenkt dere? Eller har dere noen av disse fra før av?

Forresten, senere kommer det ett innlegg om tatoveringene som jeg tok når jeg var på ferie, så følg med, jeg vil gjerne vite om dere har tatoveringer på samme plass og om dere syntes det gjorde vondt eller ikke. 

Snakkes så lenge :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits