DET VANSKELIGSTE VALGET

Hva er det jeg vil jobbe med når jeg bli "stor"? Kommer jeg til å bli noe? Eller kommer jeg til å jobbe med det jeg gjør nå?

Dette er bare fåtallet av spørsmålene som surrer rundt i hodet mitt for tiden. Dette er det desidert vanskeligste valget jeg kommer til å ha i løpet av livet mitt vil jeg tro. Akkurat nå føler jeg at det ikke kommer til å bli noe av meg i det hele tatt. Og grunnen til det er at jeg ikke har motivasjon til å gå skole og jeg orker ikke tanken på å gå skole i mange år. Jeg beundrer virkelig de som orker å gå skole i flere år.

Jeg har press nok fra meg selv om at jeg virkelig må komme igang og finne ut hva det er jeg vil jobbe med, men samtidig så tenker jeg at jeg faktisk har hele livet foran meg til å finne ut av det. Det er ikke for sent når man bare er 20 år. Og nå mener jeg ikke at jeg skal begynne å tenke på det når jeg er 40, missforstå meg rett :-) trenger virkelig ikke at nesten alle rundt meg presser meg i tillegg til meg selv!

De to jobbene som jeg har nå, trives jeg utrolig godt i, men jeg tviler på at jeg kommer til å jobbe her helt til jeg ikke kan jobbe lenger.

Jeg har utrolig lyst til å bli en suksessrik kvinne, men hvem har vel ikke det? Nei, huff.. Får vel bare vente til motivasjonen kommer.

Hva vil dere jobbe med? Og har dere satt faste planer for fremtiden? :-)

8 kommentarer

Jegtrorat-

12.03.2014 kl.20:16

veldig vanskelig valg, men man må tenke noe realistisk samtidig som man tenker på seg selv, liksom man virkelig vil det eller om det er noe somer forventet av deg

kristinolseen

12.03.2014 kl.20:22

Ja, ikke sant. Man kan ikke gjøre noe bare for å få de andre rundt deg fornøyd!

frumaria

12.03.2014 kl.20:52

Det viktigste er jo å finne noe man trives med. Man skal ikke dra på jobb og tenke: "Dette er dritt!" Selvfølgelig kan man ha dårlige dager, men jeg tror nok at man må ha en jobb man brenner for. Personlig går jeg tredjeåret på lærerutdanninga og har hatt læreryrket i sikte siden jeg gikk i 4.klasse. Den er sjelden, den. Søker meg på spesialpedagog fra høsten av, så da blir det forhåpentligvis en mastergrad.

Siri

12.03.2014 kl.21:23

Jeg skal utdanne med som makeupartist til høsten :)

Line Victoria Hopen

12.03.2014 kl.22:12

Jeg drømmer om å bli jordmor, faktisk!

Lykke til, Kristin <3

kristinolseen

12.03.2014 kl.22:37

åh, herlig yrke :-) takk for det, Line <3

kristinolseen

13.03.2014 kl.19:21

frumaria:
Ja, det er helt klart at man må finne ett yrke der man trives og kan tenke at man gleder seg til å dra på jobb:)
Oj, ja. Den var veldig sjelden. Lykke til :)

kristinolseen

13.03.2014 kl.19:22

Siri:
Makeup er jo bestandig morsomt :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits