DET OBLIGATORISKE "HVA SPISTE JEG TIL MIDDAG" BILDET

De fleste som kjenner meg vet at jeg er veldig kresen i matveien, og kvier meg for å prøve å smake på noe nytt. Tror faktisk jeg bestandig har vært slik.

Jeg må ærlig innrømme at er det noe jeg helst vil ha til frokost, middag, lunsj, kveldsmat, så må det bli noe form for pastarett. Jeg elsker rett og slett pasta, og kunne spist det når som helst og hvor som helst. Kjæresten min, derimot, han er ikke like begeistret for å spise pasta NESTEN hver dag... Haha. Hver gang han spør hva vi skal spise til middag sier jeg som regel "spaghetti?" og da får jeg som regel den "ikke faen om jeg spiser pasta idag og" blikket. Som regel er jeg ganske heldig og får den middag jeg vil ha.

SÅÅ, dette er altså det obligatoriske bildet av hva jeg spiste til middag igår.


MMMM - PASTA MED OSTESAUS OG SALAT I MITT ♥

Dere synes sikkert dette ser veldig kjedelig og tørt ut, noe som også er en av de tingene jeg får høre med middagsbordet noen ganger. "Det der så fryktelig tørt ut" eller "skal du ikke ha på litt saus?" Ikke det at det plager meg at folk spør om det, jeg svarer jo bestandig "Nei, det er faktisk ikke det. Hvertfall ikke når jeg er vant til å ikke ha nå spesielt med saus på maten min :)"

 

Flere som er kresen i matveien? Har dere en yndlingsrett som dere kunne spist hele tiden?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits