CRAZY DREAMS - MARERITT

Heisann.

I det siste har jeg hatt helt utrolig rare og forferdelig drømmer. Det verste av alt er at jeg faktisk husker absolutt ALT som skjer i drømmene mine, stort sett, til minste detalj. Spesielt hvis det er skummelt.
Tenkte derfor å fortelle dere en av mine rareste drømmer, som jeg drømte for to dager siden eller noe.

So, here we go! 

Det startet med at jeg, kjæresten min og en av mine bestevenninner, Frida, skulle på hyttetur. Da vi kom til hytta som var inne i skogen, gikk vi bare irundt inne i hytta og så oss omkring. Etterhvert gikk vi til hvert vårt rom. Da jeg og Aleksander gikk til rommet vårt, satt det ei skikkelig stygg, gammel dame, mersom en heks og sa "Jeg vet hva dere gjemmer". Plutselig var hun borte. Det neste jeg husker er at Aleksander plutselig var borte og jeg var hjemme i huset til moren min, jeg ringte Aleksander og fikk han til å komme å hente meg. Da jeg ringte, sa han "Hvem sin telefon er det du ringer fra?" Og det var jo min telefon, så jeg sa jo det. Og da fikk jeg til svar "Ja, det skal jeg sjekke når jeg kommer og henter deg". (OKEI?) Etter han og en kompis kom å hentet meg var jeg plutselig på en åpen og folksom gate, da jeg plutselig så pappa med poser med mine klær, og noen av mine dagbøker (noe som jeg ikke har in real, haha). Jeg ropte "HEI, kom hit med det der, det er mine saker, og du har ingenting med de å gjøre". "Jeg skal fikse alt for deg, for faen, så bare pass deg". Jeg sprang etter han, og nå var han plutselig blitt til min stemor. Hun sprang inn i en liten bakgate, og gikk inn ei dør der hun ble møtt av ei skikkelig rar dame. Hun rare dama hadde fått dagboka mi, og jeg sa jeg måtte få den. Hun slengte den bortover gulvet og jeg plukket den opp mens jeg så nøye på henne. Når jeg plukket opp dagboka mi fant jeg ut at hun var med i en slags varulv sekt, og hadde helt vrengt fjes. Da jeg kom ut derifra sto pappa der, og holdt en pistol mot magen min.

Må bare si at hodet mitt er skikkelig skrudd når jeg sover, ærlig talt!

Fant ett bilde på google som lignet noe jævlig på denne heksa som satt på sengekanten. 

 
Jeg må nesten si det at pappa, stemoren min og kjæresten min er noen av de snilleste personene jeg kjenner. Så hvorfor jeg drømmer slikt har jeg faktisk null. nada, niks peiling på.. Drømmer bestandig at kjæresten min er skikkelig ekkel mot meg, noe som er sykt rart, når har er den snilleste personen jeg vet av, og han er seriøst snill som et lam, bæææ.

 

SWEET DREAMS

Har dere noen drømmer dere vil dele? Shoot, i såfall! Den som kommer med den rareste drømmen legger jeg ut her på bloggen, og link til den bloggen :)

4 kommentarer

FashionPlanet

07.06.2014 kl.00:05

Ikke gøyt med mareritt :/

Kjempefin blogg! :-D

kristinolseen

07.06.2014 kl.00:09

FashionPlanet:
Nei, mareritt er noe herk :( haha! Takk for det :)

benediktenp

07.06.2014 kl.01:51

åh, hater mareritt!!! verste jeg veet.

kristinolseen

07.06.2014 kl.01:56

benediktenp: Enig med deg :)

Astrid

07.06.2014 kl.23:52

Mareritt er ikke no kos :(

kristinolseen

09.06.2014 kl.01:52

Astrid: enig

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei. Jeg er ei 20 år gammel jente som kommer fra en liten by som heter Namsos. På bloggen min kommer jeg til å skrive om hverdagen min og det som faller meg inn. Det er heller ikke farlig å kommentere, hvis dere føler for det :)


Norske blogger Norske blogger

Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits