NAIL KIT FRA H&M. SE BILDER!

For over 2 måneder siden bestemte jeg meg for at jeg skulle kjøpe meg et slikt nail kit sett som du får kjøpt på h&m bare for å prøve det ut og se om jeg fikk det til. Første gangen jeg skulle prøve det, ble det bare helt feil fordi jeg hadde dårlig tid på grunn av at vi skulle ha fest her hjemme. Så da ble de vel en anelse lang og en anelse dårlig utført. Man så utrolig godt at det ikke var bra nok gjennomført for å si det sånn. 

Så på søndag bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve igjen, denne gangen med HVITE negler, og ikke "gjennomsiktige" slik som forrige gang. Tror seriøst jeg satt i 3 timer for å få de sånn nogenlunde bra. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet denne gangen i fordhold til den første gangen jeg gjorde det. Det er jo kjempemorsomt å ha fine negler, man føler seg liksom så mye bedre bare ved  å ha fine negler. Jeg er i hvertfall slik. 

Så nå har jeg funnet frem bildene fra når jeg ordnet de den første gangen, slik at dere får se det i forhold til hvordan det ble denne gangen.Etter en liten stund syntes jeg det ble altfor stygt å ha det sånn, så jeg bestemte meg for å ta på en neglelakk. Ikke at det ble noe bedre av det....


Vel, SLIK ble det den andre gangen!

Jeg for min del, synes det ble bra. Nesten like bra som å dra på en salong og betale flere hundre kroner for å få de likedan som jeg har gjort det. HAHA!

Så, hva synes dere? :)

HAIREXTENTIONS - FØR OG ETTER!!

Her kommer endelig det innlegget om hairextentionet mitt, som jeg egentlig skulle laget for lenge siden. Har seg rett og slett sånn at jeg ikke har fått tid til å lage noe "bra" innlegg til dere den siste tiden.  Hvis dere lurer på noe og har noen spørsmål, så er det bare å spørre! 

FØR:

 

ETTER:

Hva synes dere? Så det naturlig ut? 

Kom med spørsmål om dere har noen :)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits