PAKKING TIL ÅRETUR

Akkurat nå sitter jeg og tenker ut hva det er jeg skal ha med meg til Åre sammen med de andre jeg er russ med.  Er det noe jeg hater, så er det virkelig det å finne frem hvilke klær jeg skal ha med meg, og prøve å sette samme outfits til hver dag, slik at jeg nogenlunde vet hva jeg kan ha med meg. Det ender bestandig opp med at jeg tar med meg for mye enn det jeg trenger. Er jo bare i helgen det er, så jeg trenger jo egentlig ikke såå mye. Vi skal jo også ha gallamiddag og litt sånt, så jeg regner med jeg må pakke ned en kjole eller to? Huff, liker absolutt ikke gå i kjole offentlig. Kanskje ett skjørt med en fin bluse til fungerer? Det er jo kanskje ikke like fint som en kjole, men det handler jo også veldig mye om hvilket accessories man har på seg. 

 

Huff, jeg er så utrolig sent ute med å pakke, har ikke pakket noe enda, men har funnet frem klær. Heldig for meg så begynner jeg ikke på skolen før klokken 10, så jeg har litt tid til overs til å pakke ned tingene.

 

Liker dere å pakke?
HVERDAGSLIGE SKO SOM ER PÅ ØNSKELISTEN
Noen som kunne tenkt seg noen av disse? 


HØYHÆLER SOM ER PÅ ØNSKELISTEN

Noen av disse skoene dere kunne tenkt dere å hatt? :)
MIN OPPSKRIFT PÅ SKAPPEL GENSEREN

Det er egentlig ikke så veldig mye jeg har endret, men som jeg skrev tidligere er det armene og halsen jeg har endret litt på.

Garnet jeg har brukt er faerytale og hverdagsgarn.

Armene: Der begynte jeg med å legge opp 26 masker i motsetning til Maria's 40 masker. I stedet la jeg opp 14 masker i første runde etter vrangborden. Så strikket jeg 4 riller og la opp 2 masker i hver 4.rille, èn i starten og èn på slutten helt til jeg hadde 52 masker. Grunnen til at jeg har gjort det slik, var fordi jeg ville ha det litt strammere, og fordi jeg går på skole og sitter og skriver veldig mye på dataen, så det er litt ekkelt om jeg alltid må brette opp armene for at de ikke skal komme i veien.  

Når det kommer til halsen, så gjorde jeg faktisk ingenting. Og med det mener jeg at jeg ikke strikket slik at det ble hals. 

Når det gjelder forstykket og bakstykket, gjorde jeg slik det står i Maria's oppskrift :)

Noe av denne oppskriften fant jeg på en blogg som hadde gjort det slik, og jeg syntes det virket som en god idè.

Til slutt må jeg nesten si at jeg er veldig fornøyd med genseren, den er jo kjempeenkel å strikke. I tillegg er den utrolig myk og god å ha på seg. Det jeg fryktet var at den kom til å klø, noe jeg ikke er så veldig stor fan av, men det gjorde den tvert imot ikke på grunn av at garnet er så mykt. 


Noen av dere som har strikket en Skappel genser?

FLATE SKO JEG VIL HA


Noen av disse skoene dere kunne tenkt dere ? 


DORTHE SKAPPEL GENSER - MIN OPPSKRIFT

Tenkte jeg skulle dele min oppskrift av dorthe skappel genseren, siden jeg ikke har strikket den slik den egentlig skal strikkes. I og med at jeg går på skolen og sitter mye på dataen og skriver, så syntes jeg den virket litt stor i armene, så det har jeg fikset litt på, i tilleg til at jeg ikke har strikket halsen slik den skal være :)
OUTFIT 08.01.2013

Den første negelakken er fra Essie i farge Lilacism 304 og den andre neglelakken er en glitterneglelakk fra ginatricot 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits