Øyenskygge


Hvis jeg skal sminke meg til noe spesielt, bruker jeg faktisk å ha på meg øyenskygge. Det bruker jeg aldri til vanlig. Her er jo bare et bilde der jeg ser helt fucked ut, men slik er det bare. 
Kan sikkert legge ut video eller noe om hvordan jeg gjør det, om noen av dere er interesserte? :)

Hva synes du? Og synes du jeg skal legge ut video, eller noen bilder step by step hvordan jeg gjør det ?:)

Innkjøpet av dagens shopping runde :D


300 kr fra bikbok


Begge singlettene kostet 149 fra bikbok


100 kr fra bikbok


Begge gensrene kostet 99 kr tilsammen, jeg elsker salg :D disse er ifra h&m


99 kr fra h&m


Ringene: 89 kr. Armbåndet: 100 kr. Sølve øredobbene: 50 kr. Hvite øredobbene: 50 kr og de firkantede: 50 kr. alt dette er fra Gina Tricot som dere sikkert ser :)

Og til slutt falske negler som faktisk er RUNDE. Disse har vi nemlig ikke i min lille by.. haha

OG, beklager for dårlige bilder. Kameraet mitt er fucked up, så jeg måtte bruke kameraet på mobilen.

Så, hva synes dere om innkjøpet? :)

 

BURSDASBARN :D endelig

Endelig 17 år, ett år igjen til jeg bli 18, ett år nærmere lappen! wei

Kommer til å legge ut bilder av de nydelige muffinsene som jeg bakte igår :)
Da drar vi hjem

Inatt skal jeg og Christoffer sove hjemme hos meg, fordi jeg har bursdag imorgeeeen.
Først skal vi en tur på butikken, og så skal vi ta sol, så kommer mamma og henter oss.

Lite blogginnlegg men whatever :)
Jeg er normal, jeg lover :)


21, 22, 23, 24 og 25

Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
1. Ellen DeGeneres


2. Greys Anatomy3. Grensevakten4. Cops


Jeg har egentlig ganske mange favoritt tv-serier, men jeg orker ikke ramse opp alle sammen, for det kan ta sin tid. haha.

Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Jeg har fått hørt at jeg har forandret meg i en ganske så stor grad(positivt), noe jeg synes selv også. Jeg synes at jeg selv har vokst veldig mye iløpet av de 2 årene. Og når jeg sier vokst, så mener jeg ikke på høyden, for jeg har ikke akkurat vokst siden jeg gikk i 6.klassen. haha. Uansett, jeg føler meg mye mer voksen enn enkelte som er like gamle som meg, og noe av et har vel med at jeg er sammen med en som er 7 år eldre enn meg. Selvfølgelig er jeg barnslig, og det kommer jeg alltid til å være. Uansett hvor gammel jeg blir, er bestandig den barnslige delen av meg, med meg. Man er ikke voksen før man tør å være litt barnslig, right? :)

Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser

Nr 1. Paul Walker. 


Nr 2. Johhny Depp 

Nr 3.  Chase Crawford

Nr 4. Robert Buckley


Nr 5. Kristian Kjelling


Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Jeg ELSKER Tuck Everlasting. Det er den herligste filmen jeg vet av og den er egentlig egnet både for jenter og gutter, synes jeg ihvertfall. Når jeg og ei venninne var på ferie, så vi den 10 ganger på rad når vi satt i bilen. Vi så sikkert helt idiotiske ut, der vi satt i baksetet og skreik. huff.
Det er aboslutt en film dere burde se. Orker ikke forklare hva den handler om, for hvis dere ikke visste det, så er jeg verdens dårligste på å forklare ting. Så jeg sier bare: SE DEN!!!!


Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Oprah Winfrey, definitivt. Hun fascinerer meg fordi hun gjør så sinnyskt mye bra i livet. Hun hjelper andre som ikke har det så veldig bra og får de som ikke har det bra til å trives og leve ett lykkelig liv. Så ja, Oprah, hun er fantastisk.

1. Er noen av mine favoritt tv-serier noen av de dere liker?
2. Er dere enige i hvilken rad jeg satte kjendisene i?
3. Noen av dere som har sett Tuck Everlasting?
4. Hvem fascinerer dere?

Hvilken header skal jeg ha ?


nr.1


nr.2


eller nr.3

Jeg synes alle tre er kjempefine, og klarer ikke å velge hvilken header jeg vil ha. så kan dere være så snille å hjelpe meg?

Så, en stor takk Ferdi Tuerkyilmaz for de fine headerene som han har laget til meg :)

Trykk HER for å komme til bloggen hans :)

Så kjære dere, hvilken header stemmer dere for? :)

Fashion ?! right

 OKEI, hvordan kan noen kalle dette for fashion? Greit nok, jeg følger ikke med på nyeset moteklærne osv, for jeg bryr meg ikke en dritt. Synes det blir for dumt med de som elsker mote og som alltid skal gå i de nyeste klærne som er på mote hele tiden. Hvorfor ikke være seg selv og gå med det man vil gå med uten å tenke på mote? 
Uansett, de som lagde disse klærne, hva var det dere tenkte på? De måtte hvertfall vært høy på noe altså, hallo?! Hvem ville gått med disse klærne in public? Greit, jeg hadde gått med noe av det der hvis det hadde vært karneval eller noe annet sykt noe, men til daglig dags? noway. ikke om jeg hadde fått betalt for det heller.

Hva synes dere? Noen av dere som hadde gått med disse klærne?

15,16,17,18,19 og 20

Ohoi, merker at det er lenge siden jeg har blogget nå. Egentlig litt flaut at jeg ikke har blogget på 6 dager, herregud. Unnskyld kjære dere. Jeg skal virkelig skjerpe meg....

Dag 15 - Dine favorittblogger
Altså, jeg har ikke noen spesielle favorittblogger, men de bloggene jeg er innom hver dag for å sjekke hva de har skrevet osv er:

www.tcmn.blogg.no

www.linni.blogg.no

www.siljemilf.blogg.no

www.stinemariels.blogg.no

 

Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk?
Ehm, jeg hører på det jeg vil høre på. Det vil si at jeg henger etter med den derre "populærmusikken". Jeg driter i om det er nytt eller gammelt, jeg hører på det jeg vil høre. Greit nok, det er kult med nye sanger, men man må jo updates hver j*vla dag, det orker ikke jeg altså. For min del, så hører jeg på det jeg synes er kult, tæhæ. Får stadig høre "åh, den sangen der er jo sååå gammel" WHATEVER? jeg liker den :)

Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Tror faktisk ikke jeg har hatt noen nedturer det siste året. Utrolig nok, så tror jeg ikke det altså. Oppturer? ja, det har det vært veldig mange av, og det blir flere snart nå :D

Dag 18 - Hva tror du på?
Jeg tror på ett liv etter døden, jeg tror på skjebnen, jeg tror på gjenferd.

Dag 19 - Fortell om familien din
-Mamma og pappa er skilt
-Mamma har verdens snilleste mann, altså min stefar
-Pappa har verdens snilleste dame, altså min stemor
-Pappa og stemoren min har to barn sammen, Erica(6 år) og Isak (3 år)
-Jeg har 2 søsken her hjemme i Namsos, Lena (20 år) og Tina (10 år)
-Jeg har en fantastisk svigerfamilie
-Jeg har verdens beste kjæreste
-Sist, men ikke minst, jeg har to katter som jeg er utrolig glade i, hihi


Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Utdanning for meg er egentlig ganske viktig. Livet handler jo egentlig om utdanning. Uten utdanning er det vanskelig å få seg en jobb man virkelig ønsker. Jeg synes livet handler om å få seg en bra utdanning, bra jobb, tjene penger, flytte ut av hjemmet og flytte sammen med kjæresten sin eller flytte alene, få unger, gifte seg, leve ett lykkelig og fantastisk liv og dø. Det er jo det livet er, eller er det ikke?

 

Og bare en sånn liten update til dere, jeg har bursdag om 6 dager, altså på Torsdagen. Tihi

DAG 14

Dag 14 - Ditt tidligste minne

Mitt tidligste minne, hm. Altså, hver dag i livet mitt er som ett minne for meg. Alle dager er en minnerik dag, ifølge meg ihvertfall :)

Beklager for kort innlegg, men akkurat nå, så har jeg en engelsk innlevering som jeg burde blitt ferdig med ganske så fort. Så, jeg får se om jeg legger ut ett innlegg litt senere idag også :) Kom innom litt senere til dere som vil se neste innlegg, taha :)
Er det noen av dere som har ett minne dere vil dele? :)

 

 

 

DAG 12 OG 13

Dag 12 - Beskriv dagen i punkter

- Våkna brått klokken 05:00
- Morsom
- Kald
- Knall og fall
- Trøtt

Herregud, siden jeg ikke blogget igår, har jeg selvfølgelig glemt av hva jeg gjorde igår. korttidsminne? nehei,aldri. Så beklager for det, virkelig!

Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke

Jeg vil og jeg skal til Hawaii en gang i framtiden. Har bestandig drømt om å dra dit, det er så utrolig fint der, helt sinnsykt. Vil bade med fiskene, og se på fiskene, haha. Vil ligge på stranden, bli brun og sole meg masse. Og bade da, ikke minst.

Flere som vil dra til Hawaii?

Hjemme igjen

Kaldt ut på tur? neida, aldri.  Jeg holdt på å fryse av meg alt jeg har, det er seriøst ikke overdrivelse. Kjentes ut som tærne mine holdt på å falt av og fingrene mine hadde frosset til is. Så, det var veldig godt å ta av seg de kalde og bløte uteklærne og komme til mitt andre hjem der peisen var opptent og hele huset var varmt, og sette seg ned i sofaen med en kopp varm kakao.
Ut på tur, aldri sur

Heisann, og god morgen alle sammen :)

Jeg våkna seriøst klokka 5 idag, utrolig nok klarte jeg å holde meg våken i 15 minutter eller noe, så sovna jeg igjen. Klokka var 6 da jeg sto opp, helt sykt til meg å være. Idag skal klassen min og jeg utpå tur og leke uteleker, faktisk. haha. Vi har om barnet 0-12 år på skolen skjønner dere, så vi skal gjøre de utelekene som de ungene fra o-12 år gjør. Morsomt, jeg gleder meg faktisk. Bringer sikkert frem gamle minner fra barndommen.


Ciao, folkens. skolen kaller :)

- Noen av dere som liker å leke i snøen, og leke leker som bringer frem gamle minner? ( vet det høres skikkelig barnslig ut, haha. Whatever)

DAG 9,10 OG 11

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være

Hvordan håper jeg fremtiden vil være? Egentlig, så tar jeg det som det kommer, tiden vil jo vise. Jeg har jo selvfølgelig noen mål og noen forventninger, og håper at de går i oppfyllelse.

Jeg skal hvertfall flytte til Trondheim, evt Oslo sammen med kjæresten min, Christoffer. Vi skal ha 3 barn. Flott hus, søt liten hund, eller en stor en som kan passe på meg. voff voff, liksom! Jeg skal ha en bra jobb, som jeg trives i og ikke minst, tjene masse penger. Jeg tar egentlig resten som det kommer, det kommer til å bli like bra uansett, så lenge jeg har Christoffer <3
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss

Jeg hadde jo selvfølgelig kjæresteRRRR i barnehagen, men det regner ikke jeg som første kjærlighet egentlig. Så da må jeg vil si at min første og ordentlige kjærlighet er Christoffer, han jeg er sammen med nå.

Mitt første kyss var vel også i barnehagen, dreiv å kyssa på alle sammen nesten. Hadde kysseleken på barnehagen og på skolen, det var jo kjempe gøy for oss jentene som måtte springe etter guttene, for så å få tak i dem og kysse på dem.


// google

Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
1. Grenade - Bruno Mars
2. Sleazy - Ke$ha
3. Knock you down - Keri Hilson, Kanye West
4. OK - Iyaz
5. Romping shop - Vybz Kartel, Spice
6. Fucking perfect - P!nk
7. Stuttering - Fefe Dobson
8. What happens on the dancefloor - Alexandra Burke ft Cobra Starship
9. We dance on - N-Dubz, Bodyrox
10. Fly - Nicki Minaj, Rihanna
- Hvordan håper dere framtiden deres kommer til å bli?
- Hvordan var din første kjærlighet og første kyss?
- Noen av sangene dere likte? haha, mye gammelt men

Engelsk ..

Tehe, liker ikke engelsk, i hvertfall ikke når vi må skrive en historie. 
Herregud, jeg gjør jo ikke annet enn å klage over leksene vi har, beklager for at dere må se på alle klagene mine, det er virkelig ikke meningen. Men det er jo fullt og helt deres valg om dere vil lese eller ikke :)

Har bestandig syntes at vi ikke har hatt så mye lekser, men når man henger LITT etter, så blir det plutselig utrolig mye. hm, rart.

Flere som har ikke liker engelsk? Synes dere at dere har mye lekser på skolen ?

DAG 6, 7 OG 8

Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv

Vel, 30 (u)interessante  fakta om meg? Jeg vet ikke helt om det er så mye interessante fakta om meg, men.. haha, greit!

1. Har blå øyne
2. Elsker å sitte på bil
3. Snakker litt for fort når jeg skal si noe spennende
4. Begynte med lesebriller når jeg var 13 år (?) 
5. Blir veldig fort irritert, spesielt hvis det er noe jeg ikke får til
6. Store humørsvingninger til tider
7. Har verdens beste kjæreste
8. Hater å tape i spill, uansett hvilket spill det er
9. Ekstremt lat .. 
10. Jeg er veldig sta, og skal helst få til ting selv.
11. Jeg liker ikke brød med frø i.. 
12. Jeg kan være ganske sjenert når jeg møter nye mennesker
13. Jeg har fobi mot tær
14. Hater rett og slett å være i trange, små rom
15. Jeg tegner små ting eller skriver noe når jeg kjeder meg på skolen
16. Elsker godteri og cola
17. Sover en liten tur hver dag når jeg kommer hjem fra skolen
18. Elsker å synge
19. Har som uvane å prate med meg selv til tider
20. Jeg blør neseblod hver gang jeg stresser, det vil si hver dag
21. Liker bedre å suge på pistasje skallet framfor å spise selve nøtta
22. Jeg har to piercinger
23. Min største frykt er edderkopper og slanger. småkryp i det hele tatt.
24. Jeg visste ikke hva forelskelse var før jeg møtte Christoffer
25. Jeg kan gå inn i ett rom, uten å huske hva jeg skulle der, evt hente
26. Jeg kan begynne å krølle håret med fingeren min hvis jeg kjeder meg eller sitter helt stille
27. Har alltid tyggis med meg 
28. Jeg har veldig lyst til å ta tatovering
29. Jeg går aldri lei av disney filmer, de bringer frem gode barndomsminner
30. Jeg tok hull i ørene når jeg var 5 år gammelDag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din

Jeg er da født i fiskene, og det vil si:
I følge astrologiske tro, kan en person med fisken som stjernetegn være; Medlidende, empatisk, fantasifull, sjarmerende, sensitiv, mystisk, spirituell, drømmende, passiv, lett omgjengelig, idealistisk, tenkende, inspirerende, aksepterende, udiskriminerende, barmhjertig, selvoffrende og artistisk. De kan også noen ganger bli distrahert, fraværende, skuffende, upraktiske, lett-troende, likegyldige, eskapistiske og late. Passende yrker for en fisk er hvor medlidende og umiddelbart erkjennende kvaliteter trengs; f. eks ta seg av de syke, de trengende og dyr. Religiøse ledere og sosialarbeidere. Sykehus og institusjoner, poeter, forfattere og i psychiatrien. I medisinsk astrologi er Fiskene vokteren for føttene og immunforsvaret.

Attributter
Positive egenskaper Leken, vennlig, fleksible, følsomme, mystiske, bedårende, følelsesmessige, ærbødige, kreative, elskende, spontane, åpent sinn, omsorgsfulle, dedikerte, liberale, forståelsesfulle, tolerante og menneskekjære
Negative egenskaper Eksentriske, upålitelige, selvsentrerte, kalde, fjerne, slemme, dømmende, uberegnelige, forvirrede, deprimerte, splittete personligheter, uansvarlige, mål-løse, mangel på motivasjon og avhengighetsproblemer.
Ideelle karrierer Doktor, hypnotisør, dyrlege, sosialarbeider, sykepleier, religiøs leder, poet, forfatter, skuespiller, psykolog.
Liker Romantikk, å føle seg verdsatt, frihet, stabilitet, å føle seg ønsket, mystiske/fortrollende øyeblikk, å bli oppmuntrert til å ha mål og drømmer, dele tanker/drømmer, å være en rollemodell, å være elsket.
Misliker Føle seg sårbar, føle seg alene/ikke elsket, å ikke ha noen framtidige mål, føle seg verdiløs, bli ignorert, frekk/røff oppførsel, høylytte fester eller sammenkomster, å ikke ha noen drømmer, å ikke ha struktur i hverdagen.

// wikipedia


Altså, de som er merket med fet skrift, er vel de som passer meg best. tror jeg.

Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt

Jeg har vært tilfreds med livet mitt hele tiden. Det største oppturen i livet mitt var da jeg møtte min Christoffer, som da var for litt over ett år siden. Jeg svevde på en rosa sky, og hadde det helt fantastisk. Jeg har det helt fantastisk nå også. Familien, vennene mine, kjæresten min og de vennene jeg fikk når jeg begynte på videregående betyr så utrolig mye for meg. Livet mitt er helt perfekt <3

 

DAG 5

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner

Jeg savner IKKE den gangen jeg trodde det var kult å gå rundt med en battery drikke eller en burn, for så å tro at jeg var kulest i byen siden jeg drakk så sterk drikke. Da var jeg vel rundt 11 år eller noe. Herregud, noe så flaut. Kommer rett og slett ikke over det. Det neste jeg ikke kommer over, er hvordan klær jeg hadde på meg. Hadde på meg klær som ikke passet sammen i det hele tatt, hadde stygg lue som jeg syntes var kjempefin akkurat da, hadde regulering og en "fin" liten veske. haha, huff.


Fin jeg var, haha.

Flere som har en del av livet dere ikke savner?

Bare 22 dager igjen

Taha, bare 22 dager igjen til hva? Noen som kan gjette seg til hva som skjer om 22 dager ? : D
Dere finner det helt sikkert ikke ut!
DAG 4

Dag 4 - Ditt syn på religion

Mitt syn på religion? jeg gir egentlig faen!
Beklager til dere som tilhører enn religion altså :)Hva er deres syn på religion ?

Innleveringsoppgave.. motivasjon, hvor ?!

Fikk en innleveringsoppgave hvor vi skal skrive sinnsykt mye om kosthold osv til en liten unge. Okei.. hvor er motivasjonen min? Noen har hvertfall stukket av med den, for motivasjonen min er helt borte. Det som er så dumt er at det faktisk skal leveres inn klokken 08:00 i morgen tidlig. FINT, jeg har bare skrevet to sider.  faen.

Vil helst sove..

Flere som mangler motivasjon når man skal skrive en stor innleveringsoppgave på 1 dag ?

DAG 3

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Altså. Jeg har ikke så stort forhold til noen av de delene (tullet) der. Alokohol dreper jo hjernecellene, mens narkotika, eller enkelte drugs bedøver bare hjernecellene. Synes det er noe tull begge delene egentlig. Greit nok å ha jentekveld med ost,kjeks og vin, eller dra på bursdag og kose seg. Jeg må faktisk bare le når jeg ser 14 åringer drikke en flaske smirnoff og er "dritfulle" etter det. huff, jeg blir flau bare ved å tenke at det faktisk er noen antentionfreaks som gjør sånt. Men bare tenk på hvor mye alkohol og narkotika skader og ødelegger folk.


Hva synes dere om alkohol og narkotika?
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits