21, 22, 23, 24 og 25

Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
1. Ellen DeGeneres


2. Greys Anatomy3. Grensevakten4. Cops


Jeg har egentlig ganske mange favoritt tv-serier, men jeg orker ikke ramse opp alle sammen, for det kan ta sin tid. haha.

Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Jeg har fått hørt at jeg har forandret meg i en ganske så stor grad(positivt), noe jeg synes selv også. Jeg synes at jeg selv har vokst veldig mye iløpet av de 2 årene. Og når jeg sier vokst, så mener jeg ikke på høyden, for jeg har ikke akkurat vokst siden jeg gikk i 6.klassen. haha. Uansett, jeg føler meg mye mer voksen enn enkelte som er like gamle som meg, og noe av et har vel med at jeg er sammen med en som er 7 år eldre enn meg. Selvfølgelig er jeg barnslig, og det kommer jeg alltid til å være. Uansett hvor gammel jeg blir, er bestandig den barnslige delen av meg, med meg. Man er ikke voksen før man tør å være litt barnslig, right? :)

Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser

Nr 1. Paul Walker. 


Nr 2. Johhny Depp 

Nr 3.  Chase Crawford

Nr 4. Robert Buckley


Nr 5. Kristian Kjelling


Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Jeg ELSKER Tuck Everlasting. Det er den herligste filmen jeg vet av og den er egentlig egnet både for jenter og gutter, synes jeg ihvertfall. Når jeg og ei venninne var på ferie, så vi den 10 ganger på rad når vi satt i bilen. Vi så sikkert helt idiotiske ut, der vi satt i baksetet og skreik. huff.
Det er aboslutt en film dere burde se. Orker ikke forklare hva den handler om, for hvis dere ikke visste det, så er jeg verdens dårligste på å forklare ting. Så jeg sier bare: SE DEN!!!!


Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Oprah Winfrey, definitivt. Hun fascinerer meg fordi hun gjør så sinnyskt mye bra i livet. Hun hjelper andre som ikke har det så veldig bra og får de som ikke har det bra til å trives og leve ett lykkelig liv. Så ja, Oprah, hun er fantastisk.

1. Er noen av mine favoritt tv-serier noen av de dere liker?
2. Er dere enige i hvilken rad jeg satte kjendisene i?
3. Noen av dere som har sett Tuck Everlasting?
4. Hvem fascinerer dere?

DAG 14

Dag 14 - Ditt tidligste minne

Mitt tidligste minne, hm. Altså, hver dag i livet mitt er som ett minne for meg. Alle dager er en minnerik dag, ifølge meg ihvertfall :)

Beklager for kort innlegg, men akkurat nå, så har jeg en engelsk innlevering som jeg burde blitt ferdig med ganske så fort. Så, jeg får se om jeg legger ut ett innlegg litt senere idag også :) Kom innom litt senere til dere som vil se neste innlegg, taha :)
Er det noen av dere som har ett minne dere vil dele? :)

 

 

 

DAG 12 OG 13

Dag 12 - Beskriv dagen i punkter

- Våkna brått klokken 05:00
- Morsom
- Kald
- Knall og fall
- Trøtt

Herregud, siden jeg ikke blogget igår, har jeg selvfølgelig glemt av hva jeg gjorde igår. korttidsminne? nehei,aldri. Så beklager for det, virkelig!

Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke

Jeg vil og jeg skal til Hawaii en gang i framtiden. Har bestandig drømt om å dra dit, det er så utrolig fint der, helt sinnsykt. Vil bade med fiskene, og se på fiskene, haha. Vil ligge på stranden, bli brun og sole meg masse. Og bade da, ikke minst.

Flere som vil dra til Hawaii?

Les mer i arkivet » November 2015 » Juni 2014 » Mars 2014
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits