FREDAG BLIR EN TRAVEL DAG + BURSDAG

På fredagen blir jeg ENDELIG 18 år og jeg gleder meg som bare det. Uansett, det blir en utrolig travel dag for min del... Først må jeg klare å stå opp tidlig, noe som vil si 11-12 tiden, alt før det er aaaltfor tidlig for min del. Kan vel si at jeg liker å sove lenge når jeg først har vinterferie. Anyways, jeg må til banken for å skaffe meg visakort og diverse før klokken 15:00. Så må jeg dra på butikken og handle inn diverse ting jeg trenger - har nemlig tenkt å slå på stortromma og bake litt før kvelden kommer. Så må jeg selvfølgelig bake litt - har faktisk baket sjokoaldekake som jeg har fryst ned.  Deretter må jeg dra til polet og handle inn diverse drikkevarer jeg skal ha på festen min på lørdag fordi jeg ikke har tid til å dra til polet i og med at jeg skal jobbe fra 10:00 til 16:00 den dagen og polet stenger klokken 15:00, for så å dra på jobb til klokken 16:00. Når jeg er ferdig på jobb klokken 18:00, må jeg dra hjem til leiligheten og rydde litt og sette frem diverse godsaker på bordet før mamma, stefaren min og søstrene mine kommer på bursdagsselskapet.

STRESS sier jeg bare. 

FORBANNA DRITTVÆR

Nå er jeg rett og slett drittlei av at det er en slik vær forandring hele tiden. På den ene plassen i byen kan det snø, og noen meter lengre bort, regner det - utrolig irriterende at det skal være slik.. Man blir utrolig våt på føttene og jakken blir gjennomvåt og diverse - noe jeg ikke liker i det hele tatt.

Idag var vi og besøkte mamma og stefaren min som bor på en plass der det er utrolig mye snø - og dere kan jo tenke dere hvordan det så ut oppi der når det regnet i tillegg. Når vi skulle dra, klarte vi selvfølgelig og sette oss fast, så da var det bare å gå ut og skubbe bilen - noe som gjorde at jeg ble klissvåt... 

Når vi kom hjem så jeg ut som en druknet katt - no kidding. Var utrolig deilig og få av seg klærne og legge seg i sofaen med pleddet over seg.

Jeg vil ha sommer og sol NÅ!! 
Flere som hater slikt vær og vil helst ha sommer og sol?

CANON EOS 600D - LOVE IT

Igår tror jeg nesten det var den lykkeligste dagen i mitt liv. Jeg har ønsket meg speilreflekskamera i flere år nå, og ENDELIG har jeg fått det. Christoffer kom og hentet meg når jeg var ferdig på jobb igår, før jeg skulle treffe ei venninne i byen. Jeg så det på ansiktsuttrykket hans at han hadde noe på lur, så jeg tittet bak i bilen, og der lå det en pose fra elkjøp. Han sa at det var bursdagsgaven min, og at jeg kunne få åpne den nå om jeg ville det - noe som jeg egentlig ikke ville siden jeg har bursdag på fredagen og ville heller vente til da, men det klarte jeg selvfølgelig ikke.

Jeg ble overlykkelig når jeg så  at det var ett speilreflekskamera så lå i den posen, herregud - kan ikke beskrive følelsen av hvordan det var. Så igår, gikk dagen med på å ta bilder av kattene og diverse random stuff. Måtte jo finne ut litt hvordan de forskjellige funksjonene virket osv :) Kameraet tar SINNSYKT gode bilder btw.

 

TUSEN TAKK KJÆRESTEN MIN, DU ER BEST <3Den ene katta ble helt "modell" når jeg kom med kameraet, så ut som hun likte seg også. Med en gang jeg begynte å ta bilder, kom hun springende og stilte seg og poserte!

Random bilder egentlig, men det får bare være :)

 

Hva synes dere om bildene? Har dere speilrefleks?

FLINKESEN SELV + EN LITEN HEMMELIGHET PÅ LUR

Nå har jeg faktisk vært utrolig flink med leksene mine altså. Har allerede levert inn den første delen av ukesprogrammet som skal være levert inn til i morgen kveld. Kjenner det er godt å bli ferdig med det egentlig :)

Nå snart skal jeg ringe til Christoffer og få han til å hente meg slik at vi kan ta sol for så å dra opp til han og bare slappe av og være litt sammen.

FORRESTEN - jeg har en liten hemmelighet som jeg skal si dere ganske snart, kanskje om noen dager - så nå gjelder det bare å følge med for de som er interesserte i å vite hva jeg har på lur. iik! Jeg gleder meg så utrolig mye at jeg har ikke ord en gang.


Såå, over til noe annet.. Kanskje litt mer alvorlig? Ikke vet jeg.
På fredagen var jeg på shopping runde sammen med ei venninne av meg. Vi var i byen i nesten 6 (!!) timer... Tenk det - i lille Namsos liksom. Gikk selvfølgelig i høyhælte sko, noe som resulterte dette:


Som dere ser har jeg hovnet opp noe JÆVLIG under venstre foten min, noe som er FORBANNA vondt. 
Når jeg kom hjem tok jeg meg ett langt bad slik at jeg fikk roet ned kroppen ordentlig - det tar seriøst på å være på shopping altså. Jeg har altså hatt utrolig vondt i foten, og har ikke klart å gått på foten ordentlig, som igjen da har resultert til at jeg også har fått vondt på den ANDRE siden av foten jeg har vondt i, hvis dere skjønte hva jeg mente?

Uansett, IT HURTS LIKE HELL !!!!

 

ANYWAYS, gleder meg til å legge meg og lese en god bok når vi kommer hjem fra solrunden vår. Blir kjempedeilig. Har fått utrolig mange bøker - og ja, jeg er en søt liten lesehest..Hva gjør dere på en slitsom mandag? Og hva tror dere hemmeligheten min er?


GOODNIGHT PEEPS

Tenke jeg kunne legge inn et utrolig nydelig og usminket nattabilde av meg. Jeg er så snill :)

Overskriften sier vel det meste, om jeg i det hele tatt får til å sove.. det har nemlig blitt en utfordring de siste dagene. Well, wish me good luck :)

God natt, søtiser <3

Slik får du vårens hotteste negler

Siden jeg ikke liker vinteren så utrolig mye, begynner jeg så vidt å forberede meg til våren og tenkte å dele det med dere :)

Denne våren er det neglenes tur til å skinne.
Trendy negler trenger ikke koste så mye. Liker du knallfarger er denne våren perfekt mulighet til å kjøre på med alle fargenyanser, samme om du er helferst på hippiestilen eller rå i rocketrenden

Metalliske farger
Både metalliske farger og matte neglelakker er hotte denne våren. Blå, grå, grønnmetalliske lakker gir heftige og flotte negler, mens duse paletter i toner som lilla, blå og rød gir neglene den rette rocka stilen.

- Pasteller i lillatoner med både rød og blå undertoner kommer til å dominere motebildet.

- Matte lakker i type blåtoner er også veldig flott på en velpleid hand.

- Denne våren er det kult å bruke lakker i blågrå toner og blommefarger.
Metallisk:atte neglelakk

1. Sølvfarget fra h&m (39 kr)

2 .Sølv fra Dior (140 kr)

3. Lilla fra YSL (270 kr

4. Gull fra YSL (270 kr)

5. Lilla fra Jessica (75 kr)

6. Gull fra Nars (150 kr)

7. Gullglitter fra OPI (90 kr)

8.Sølv fra Depend (39 kr)

9. Lilla fra Depend (39 kr)

10. Sølv fra YSL (180 kr)

11. Gull fra Essie (72 kr)

Velger man knallfarger som f.eks korall eller orange er det veldig fint til sommerbrune hender, men de kan se litt gustent på vinterbleke fingre. Om du fremdeles har den lyse vinterhuden, så kjør på med neglelakker i blåtoner. Knallgule negler er også en sikker vinner i vår

Knallfarger og jordtoner

1. Brun fra Depend (39 kr)

2. Lys lilla fra OPI (90 kr)

3. Knallgul farge fra OPI (90 kr)

4. Orange fra Essie (72 kr)

5. Beige fra Opi (90 kr)

6. Sand fra Butter (180 kr)

Beige og rødlig
Nude lakker er lekkert og et must have denne våren. Farger fra benhvit, beige til terracotta er farger som vi ser på catwalken på de store designerne under moteukene i Europa, og disse tonene er helt perfekt til 70-talls moten, hippiestilen og den laidbacke cowboystilen.

1. Orange fra OPI (90 kr)

2. Rød fra Essie (72 kr)

3. Rødblå fra H&M (39 kr)

4. Orange fra Depend (39 kr)

5. Blårosa fra OPI (92 kr)

6. Blårød fra Essie (72 kr)

7. Rosa fra Butter (70 kr)

8. Orange fra YSL (180 kr)

9. Knallrød fra YSL (180 kr)

Lakketips og råd
Ofte er det nesten helt umulig å legge neglelakk uten å få klint lakken utover. 
- Unngå å legge lakken helt til neglebåndet. Ha en q-tips lett tilgjengelig. Vær tålmodig og legg på flere strøk etterhvert som de tørker.

- Velstelte hender er vakkert. Moderate lange negler er penest, og at de er avrundet og behandlet peng. 70- tallet kommer for fullt og fargerike avrunnende negler føyer seg fint inn her. Det blir garantert en fargerik sommer for neglene.


Denne våren er nesten alt lov for neglene, bare de er behandlet og lakken er påført med tålmodighet.

Hvilken neglelakk bruker du og bruker du å gå mye med neglelakk ? :)

Skuffer dere nok en gang

Nå må jeg virkelig ta meg i nakkeskinnet, for nå har det gått altfor lang tid siden jeg har blogget. Jeg ser at det bare er flere og flere som er innom dagen min daglig - og det er forresten veldig morsomt å se. 
Tenkte jeg skulle blogge litt for dere som faktisk leser bloggen min, siden jeg ikke har vært så utrolig flink på det i det siste - noe jeg beklager utrolig mye.
Jeg kommer med flere innlegg i løpet av dagen, men da må dere fortelle meg om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om. 

Så, har dere noen ønsker om hva jeg skal skrive om? Tema osv. 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits