DET VANSKELIGSTE VALGET

Hva er det jeg vil jobbe med når jeg bli "stor"? Kommer jeg til å bli noe? Eller kommer jeg til å jobbe med det jeg gjør nå?

Dette er bare fåtallet av spørsmålene som surrer rundt i hodet mitt for tiden. Dette er det desidert vanskeligste valget jeg kommer til å ha i løpet av livet mitt vil jeg tro. Akkurat nå føler jeg at det ikke kommer til å bli noe av meg i det hele tatt. Og grunnen til det er at jeg ikke har motivasjon til å gå skole og jeg orker ikke tanken på å gå skole i mange år. Jeg beundrer virkelig de som orker å gå skole i flere år.

Jeg har press nok fra meg selv om at jeg virkelig må komme igang og finne ut hva det er jeg vil jobbe med, men samtidig så tenker jeg at jeg faktisk har hele livet foran meg til å finne ut av det. Det er ikke for sent når man bare er 20 år. Og nå mener jeg ikke at jeg skal begynne å tenke på det når jeg er 40, missforstå meg rett :-) trenger virkelig ikke at nesten alle rundt meg presser meg i tillegg til meg selv!

De to jobbene som jeg har nå, trives jeg utrolig godt i, men jeg tviler på at jeg kommer til å jobbe her helt til jeg ikke kan jobbe lenger.

Jeg har utrolig lyst til å bli en suksessrik kvinne, men hvem har vel ikke det? Nei, huff.. Får vel bare vente til motivasjonen kommer.

Hva vil dere jobbe med? Og har dere satt faste planer for fremtiden? :-)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits