Oppdatering fra Miami

Nå har jeg allerede vært her i en uke, og det har gått utrolig fort. Tiden går fort når man har det morsomt har jeg funnet ut. De to første dagene gikk bare ut på å organisere seg i leiligheten til tante, og en liten bytur. Har bare solet oss i 3 dager, og jeg ser allerede ut som en polkagris, og jeg lover dere... det er ikke vondt i det hele tatt (!!)

På fredagen var vi på en amerikansk frokost restaurant som het "Big Pink", der vi spiste en ordentlig amerikansk frokost som besto av store vaffler med varme bananbiter på, egg og bacon og ett stort glass med nypresset fersk appelsinjuice, NAM. Gjett om jeg var mett etterpå, stappmett rettere sagt. Fikk ikke til å spise opp alt engang, men det er vel kanskje ikke så rart når dere ser hvor store porsjonene var.


Sinnsykt kule matleverings biler 

Etter vi hadde spist frokost dro vi til en neglesalong der vi fikk både manikyr og pedikyr, følte meg som en prinsesse når jeg kom ut derfra.

Da alle var ferdige dro vi til ett kjøpesenter som heter for Sawgrass Mills, tutrolig stort og ligger ca en time utenfor der tante bor. På lørdagen dro vi til ett shoppingsenter igjen, der vi gikk i ca 4 timer uten at jeg fant noe jeg ville kjøpe meg. Luksusproblem? ehja. Når jeg først har penger å bruke, finner jeg absolutt ingenting i det hele tatt. typisk ikke sant? Men heldigvis kommer det flere shopping turer siden det er 24 dager igjen til jeg reiser hjem.

Søndagen dro vi til en plass som het for Monkey Jungle. Sinnsykt kul plass med masse aper og fugler. Det var liksom ikke apene som var innburet, det var oss stortsett, haha! Men det var absolutt ett minne for livet, siden jeg elsker aper og har veeeldig lyst til å ta med meg en hjem :)Etter idag har jeg hvertfall blitt skikkelig solbrent, så jeg var litt klar når vi kom ned fra taket.
Og resultatet blee ?


 
En stk klar Kristin!

 

 

 

Stikker til Miami imorgen ...

... og jeg både gleder meg OG gruver meg. Jeg gleder meg fordi det skal bli godt å være borte i 1 mnd og fordi det skal bli sinnsykt godt med litt sol på kroppen og masse shopping. Grunnen til at jeg gruver meg er fordi jeg synes det er litt lenge å være borte fra familie, venner og kjæresten min i en hel mnd, og flyturen, ikke minst. Jeg hater å fly, jeg tenker bestandig det værste når jeg er ute og reiser, som at flyet kommer til å krasje og at jeg aldri kommer til å få se igjen de som bor her hjemme i Namsos. Men, kan jo ikke gå rundt å tenke sånn, selvfølgelig kommer jeg helskinnet til Miami, og helskinnet hjem til lille Namsos igjen. 

Jeg skal reise sammen med farmor som spanderer turen på meg, og lena, storesøstra mi. Vi skal bo til tanta mi som bor i Miami, skal bli godt å se henne igjen etter så mange år. Hun bor kanskje 2 minutter unna Miami Beach, så det skal bli godt å våkne opp om morgenen, spise mat for så å gå ned til stranden og ligge der til sola går ned. Håper bare jeg er brunere enn kjæresten min når jeg kommer hjem, han har sagt at han kommer til å bli brunere enn meg fordi han skal ta sol. Og trust me, han blir brun fort... i motsetning til meg!! Jeg skal selvfølgelig ta masse masse bilder, så dere får se hva jeg har opplevd. Sist gang jeg var der, så hadde jeg ikke med meg kamera, men nå blir det endelig litt knipsing av bilder :)

Men nå skal jeg til byen sammen med søstra mi, kjæresten og kompisen hans. Må jo handle inn siste rest til jeg drar imorgen. 

Flere som har vært i Miami? Eller som har lyst til å dra dit? 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits