BILDER OG OPPSKRIFT AV SNICKERSKAKEN

Tenkte å dele med dere hvordan jeg lagde snickerskaken, noen er kanskje interesserte i det, noen er kanskje ikke det :)

Det du trenger av ingredienser er:
1 boks peanuttsmør
2 dl lys sirup
8 dl corn flakes
2 plater med lys kokesjokolade

Det du gjør er:
1. Knus cornflakes i en bolle (Så det ikke blir så utrolig store biter i kaken.)
2. Hell sirupen og peanuttsmøret i en kasserolle og  smelt det på svak varme. (Jeg brukte nummer 2 på varme)
3. Når det er smeltet skal du helle sirupen og peanuttsmøret i bollen du har cornflakes i, og rør rundt med en skje eller noe.
4. Etter det er det bare å helle det i en lang form, eller en rundform om ønskelig, og deretter sett det i kjøleskapet til det er kaldt og det har stivnet litt.
5. VANNBAD sjokoladen, IKKE stapp det inni mikrobølgeovnen. (Hvis du putter det i mikrobølgeovnen så risikerer du at sjokoladen blir svart, det begynner å ryke av den og hele leiligheten blir fylt av brent lukt, ikke noe deilig lukt. Og nå snakker jeg av erfaring, for det var nettopp det som skjedde til meg igår....) 
6. Etter du har smeltet sjokoladen heller du det på blandingen du har i forma, deretter setter du den tilbake i kjøleskapet og lar den blir kald slik at sjokoladen stiver :)

Det ser ikke så veldig delikat ut når peanuttsmøret og sirupen har blitt smeltet, og hvertfall ikke når man heller den sammen i bollen med cornflakes i. Men godt ble det :D

 
Så det godkjent ut? haha


LASAGNE ETTERFULGT AV SNICKERSKAKE

Lasagnen er i ovnen og jeg holder på å sulte ihjel. Har ikke spist noe idag, så det skal bli godt med "frokost".

Etterpå har jeg tenkt å prøve meg på å lage snickerkake, så det kan jo bli spennende. Har lenge tenkt at jeg skal lage det  men det har aldri blitt så jeg har gjort det.
Ingrediensene er kjøpt inn, så da er det bare å prøve seg :)Tremenningen min lager supergode snickerskaker, så jeg får se om det ligger i slekta, haha.

Kommer med bilder osv litt senere idag etter jeg har bakt :) 

Noen som har smakt snickerskake? :)

IPHONE 4S OG MACBOOK PRO 13

Jeg har så utrolig lyst på hvit iphone 4S og en macbook pro 13, hvorfor? Jeg aner ikke, jeg vil egnetlig bare ha det. 
Ny telefon trenger man jo alltids, i tilfellet den andre telefonen min blir ødelagt. En data trenger jeg hvertfall. Jeg har faktisk bare skole pc'n, noe som vil si at jeg er nødt til å levere den tilbake når jeg har gått ferdig 3.året, og da har jeg ikke lenger en pc, med mindre jeg kjøper den ut. Å kjøpe ut denne pc'n er egentlig ikke noe valg for meg, skal jeg ha en pc så skal jeg ha en som faktisk fungerer og som er fin å se på. Kommer nok til å kjøpe meg både iphone og macbook når jeg får penger til det om ikke så altfor lenge!!


SE SÅ FIN DA <3

SKJØNNHETEN <3

 

Har dere Iphone og/eller macbook?

LILLE BABYEN VÅR

Lexie <3HJERTEKNUSEREN MIN <3

STRIKKEPROSJEKT

Heihei :) Lenge siden sist nå føler jeg. Mye som har skjedd i løpet av den siste tiden egentlig. Jeg har kjørt opp til bil, fått meg ny jobb og ikke minst fått en liten hund <3 Eller jeg kjørte opp 3.mars, fikk meg ny jobb i januar, men har bare glemt å fortelle dere det og hunden hentet vi for 3 dager siden, bare 6 uker gammel jenta mi <3

Såfall, så tilbake til overskriten. Jeg holder nemmlig på med ett lite strikkeprosjekt som jeg begynner sånn nogenlunde å bli ferdig med. Hver gang jeg har begynt med å strikke ullsokker har det bare blitt til at jeg har strikket ned til hælen og bare lagt det fra meg med engang, så jeg tenkte hvorfor ikke prøve meg på å strikke en genser? Hørtes helt uoppnåelig ut for meg egentlig, men etter litt hjelp forstod jeg faktisk oppskriften som stod i boka.


Halsen på genseren trenger jeg litt hjelp til av mamma, så jeg må vente med den. Skjønner ikke helt hvordan jeg skal klare å strikke frem og tilbake på den ene siden osv.. for komplisert for meg siden jeg ikke har strikket noe annet enn skjerf på barneskolen.Dette er den ene armen som jeg har kommet mye lengre på enn det som vises på bildet :)

Jeg føler at jeg kommer til å bli en slik gammel strikkedame som ikke gjør noe annet når jeg blir litt eldre. Det er jo greit å ha noe å holde på med på fritiden :)

Hva synes dere? Liker dere å strikke? Og vil dere se bilder av lille jenta mi?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits