Hekling av babyteppe

Heisann! Driver faktisk å hekler babyteppe. Egentlig så skulle jeg øvd til årsprøven vi har imorgen, men jeg føler at jeg ikke orker å øve noe akkurat nå. Jeg vil mye heller fortsette med heklingen og lese til prøven litt senere :) har ikke akkurat nå motivasjon til å lese til prøve heller, så sånn er det med den saken.Slik ser rutene ut., lyseblå og hvit. Jeg vet det ser litt skjevt ut, men det får gå. Det ser ikke så skjevt ut i virkeligheten :)

Noen av dere som har heklet babyteppe før? Synes dere det var vanskelig? Noen som vil lære seg å hekle babytepper?

Nettopp øvelseskjørt bil...

... og gjett for mange ganger jeg kvalte den stakkars lille søte røde bilen :(
Øvelseskjøring for første gang = vondt i clutche foten aka venstrefoten. Har krampe i venstrefoten etter all den clutchinga. Heldigvis sa stefaren min at det var en veldig bra førstegang, så litt stolt er jeg vel.

Nå har kjæresten min nettopp kommet hjem til meg og skal spise middag sammen med oss ganske snart, nam. Gleder meg på mat kjenner jeg. Etter det blir det vel mere kjøring kan jeg tenke meg! Heldigvis for meg så har jeg fri fra skolen imorgen og slipper å tenke på å GÅ noen steder. Er sikkert helt gåen i foten imorgen, garantert.

Har dere begynt å øvelseskjøre? Hvordan syntes dere det gikk?


Bilder fra Miami + vinneren av "konkurransen"

Den 11.Mai hadde jeg en liten gjette konkurranse om noen kunne gjette seg til hva jeg hadde bedrevet tiden min med i Miami, og hva jeg har gjort der og om jeg hadde gjort noe spennende.

  
Jeg fikk en kommentar av Maren Johnsen Øvereng, den utrolige gode og pene jenta bak DENNE bloggen, som hadde kommenter at jeg hadde svømt med delfiner, vært på monkey zoo og vært på bursdag hos kjæresten til tante. Alt dette stemmer, men det er selvfølgelig mer jeg har bedrevet med i 1 mnd i Miami. 

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra turen. Bilder av hva jeg har opplevd. Noe av det jeg har opplevd har jeg allerede skrevet om, så jeg tar bare det jeg ikke har skrevet om tidligere :)

Nr 1. Dro på restaurant før vi dro på musicalen "wicked". Wicked er forhistorien på trollmannen fra oz, vi fikk vite hvorfor den grønne heksa har blitt grønn og hvorfor hun ble en ond heks.

Spiste en utrolig god dessert

Så dro vi til musicalen.

Nr 2. Svømt med delfiner
Fikk delfinen til å gjøre utrolig mye morsomt, som f.eks. Le, danse, snurre rundt, ha vannkrig

Etter vi hadde vært å svømt med delfiner dro vi for å spise på en utrolig fin strand.


Mye finere in real life, det må jeg bare si.

Nr. 3. Country konsert. kommer ikke på hva han heter han som spilte...


Nr 4. Basketballkamp


Så har vi bare koset oss og badet masse :D

blitt LITT solbrent, men mest brun


 Så, tror dere jeg koste meg eller ikke?

Slik blir du sommervakker

Det skal ikke så mye til for å bli glødende vakker i sommer. Det beste om sommeren er å se naturlig og frisk ut, og det skader ikke med glødende hud og god duft heller. Her er åtte enkle steg som gjør deg sommervakker i en fei.

Det er ikke nødvendig med så mange nye investeringer på skjønnhetsfronten for å bli sommervakker. De fleste av disse produktene har man gjerne liggende på badet fra før av, og en ny neglelakk eller parfyme bør man kunne unne seg en gang i blant.

Skimrende bodylotion
Finn en lett bodylotion med en behagelig duft. Bodylotion med litt skimmer eller bronzer i gir en nydelig glød på lyse sommerkvelder.

Moringa Milk Body Lotion fra The Body Shop er en lett bodylotion som inneholder moringaolje.

Friske neglefarger
En frisk farge på neglene er det ultimate tilbehøret i sommer. Velg mellom farger som rosa, fersken, rød eller orange, og gi neglene på både fingre og tær en fargeinnsprøytning.

Neglelakk fra Make Up Store i fargen «Emilia» har en perfekt orange-rød nyanse.

Mal leppene
En rask og enkel måte å se vakrere ut på et blunk, er å sminke leppene med en fin leppestift eller gloss. Prøv deg på sesongens trendy røde lepper eller gå for lettere rosatoner på leppene. Bringebærfargede lepper er nydelig til solbrun hud.

Dior Addict High Shine er en gloss-leppestift med flere friske farger å velge mellom.

Roser i kinnene
Friske roser i kinnene er et must om man vil se sommervakker ut. Ferskentoner er perfekt om sommeren når man har fått litt farge, og finnes i makeup-farger som kler alle.

Chanel Irrélle Blush silky Cheek Colour i fargen «22 Sable» gir friske sommerkinn.


Moringa Milk fra The Body Shop, neglelakk fra Make Up Store, leppestift fra Dior og rouge fra Chanel

Farget dagkrem
Hopp over dekkende foundation i sommer. La fregner og din naturlige hud skinne gjennom med en farget dagkrem istedet. Er du ekstra smart, finner du en som har solfaktor i tillegg. Estèe Lauder Day Wear Plus Tinted Moisturizer er en farget dagkrem med SPF 15.

Flytende bronzer
Invester pengene dine i en flytende bronzer. Den kan du blande i både dagkremen, foundationen eller bodylotionen din for å få en ekstra glød. Den kan også brukes på andre steder du vil fremheve.

Clinique Ip-Lightning Liquid Illuminator kan brukes både på ansikt og kropp for ekstra glød. 

Frisk sommerduft
Velg en lett og frisk duft denne sommeren. Amor Amor Sunrise fra Cachrael er en fruktig og tropisk sommerduft. 

Skinnede spray
Det er ikke bare huden som skal skinne, håret må også se bra ut. Kjøp en shinespray som du sprayer lett over håret før du drar ut. Vips - håret ser skinnende og sunt ut. Få håret til å skinne med Halo Mist fra Sebastian. 


Farget dagkrem fra Estèe Lauder, flytende bronzer fra Clinique, sommerduft fra Cachrael og shine spray fra Sebastian.Årsprøve i matte...

... fuck my life sier jeg bare. Dette gikk jo glimrende!

back to business og konkurranse

Da har jeg allerde vært to dager på skolen siden jeg kom hjem. Litt godt å møte alle sammen og komme tilbake til skolearbeidet. Litt sykt at jeg har GLEDET meg litt til å komme tilbake til skolen og alt det stresset, men det beviser jo bare at jeg er flink, eller? Det har egentlig gått veldig bra å komme seg opp om morgenen, synes jeg selv i hvert fall, har ikke kommet for sent på skolen heller, wihu. 

Nå gjenstår det bare tre årsprøver i helsefagene, heldag i matte NÅ på Torsdag, OG eksamen, hvis vi kommer opp i det. Noe som jeg håper at vi ikke gjør, for da dreper jeg meg selv. Neida, tulla. De fagene vi kommer opp i hvis vi er så uheldige og kommer opp i eksamen, så er det matte og naturfag, de aller verste fagene, i følge meg. Det er de to fagene jeg aldri har vært så veldig flink til de årene jeg har gått på skole, aldri. Menmen, jeg får bare krysse fingrene og håpe på det beste, så får vi håpe at det ordner seg. Alt ordner seg til slutt, ikke sant?

 

Jeg kommer til å legge ut en liten update på hva jeg har bedrevet med i 1 mnd i solfylte Miami. Kommer til å legge ut bilder så dere får se. 

Hva tror dere jeg har vært med på? De første som gjetter riktig får anbefaling eller link av bloggen sin, på min blogg :) 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits