Snart får jeg pakke i posten

Ohyes, og jeg gleder meg som bare det. Noen av dere som kan tenke dere hva det kan være? Og fra hvor det er kjøpt? Anyways, dere vil få se det ganske så snart når jeg får pakken i posten, så glede dere :) 

Hva forventer dere?

Ja, hva forventer dere egentlig av meg? Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Eller om det er noe jeg kan gjøre bedre? For å si det sånn, så tåler jeg kritikk og blir ikke sint, sur eller lei meg om dere kommer med kommentarer om hva jeg kan gjøre bedre, tvert i mot. Synes egentlig det er bra med kritikk, for da vet man hva man skal gå ut ifra og da er det så mye lettere å blogge slik at jeg kan få bevist dere hva jeg virkelig duger til hvis det er noe spesielt dere vil få frem. 

Så vær så snill å komme med noe, uansett hva det er. Og som sagt, det blir ingen sure miner, no matter what!


Der ser dere, blid uansett hva det er! 

Hjem fra jobb

Heisann. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en "travel" dag på jobb. Når det er lite å gjøre på jobb, så blir man så sliten og slapp, sånn er i hvert fall jeg. Da jeg kom på jobb idag fant jeg ut at jeg hadde tatt singletten på vranga, det var jo sikkert kjempefint å se på! Heldigvis hadde jeg på meg en hettejakke utenfor, så det var ganske lett å skjule det.

Når jeg var ferdig på jobb kom Christoffer å henta meg og vi hjalp moren hans med å flytte litt av flyttelasset. Det var fort gjort når vi var fem stykker til å hjelpe til. Blir vel mere flytting i morgen, og det skal gå så bra så :) 
Når vi var på vei hjem spurte Christoffer hvem som hadde best utvalg av ARK bokhandel og Torgersen/Libris, jeg sa at det var sikkert det samme utvalget siden begge butikkene har de samme bøkerne. Så han stoppet innom ARK bohandel og kjøpte en bok til meg som jeg har ønsket meg leenge. åh, han er så snill ^^

- Noen av dere som har lest denne serien?


Nytt design, hva synes dere?

Tusen takk til Victoria som var en reddende engel å lagde nytt design til meg, gjett om jeg trengte det. For å si det rett ut er jeg helt rævva til sånt, jeg har absolutt ikke peiling på noe som helst når det gjelder å lage design og å lage headere. Så det som gjenstår nå er vel bare å få noen til å lage en header til meg, om det finnes noen som kan det der ute da. Eller kanskje alle er slik som meg, som ikke klarer noe som helst.

Så tusen takk igjen til deg, Victoria. Om dere vil se på bloggen hennes er det bare å trykke HER  :)
 Nå har jeg nettopp dusjet etter en herlig dag og dagen igår forsåvidt, nærmere sagt St.Hans. På St.Hans hadde jeg og Christoffer besøk av ei venninne av meg. Først slapp Christoffer meg av til henne fordi vi skulle ordne oss og ta litt nye bilder med kameraet hennes, for som sagt så har ikke jeg noe kamera ENDA, men det blir soon as possible. Christoffer var fult opptatt med noe annet, så han skulle komme å hente oss litt senere etter at vi hadde tatt bilder og fått litt orden på saker og ting. Så når jeg og Frida endelig var ferdige med å ordne oss, ringer Christoffer å spør om vi er klare til å dra opp til han, og jada, det ble tatt veldig mange bilder på 5 minutter i hui og hast, NOT. Men noen ble det, heldigvis, ikke at jeg var så veldig heldig på bildene men anyways.

Vi dro opp til Christoffer, så på film, spiste godis, drakk litt pils siden det var St.Hans. og nei, ikke drikking som å bli dritings, men drikking som kosedrikking :) Og etterhvert gikk Christoffer å la seg fordi han skulle opp neste morgen for å dra på jobb, så jeg og Frida ble sittende litt lengre opp å prate om forskjellige ting. Det endte jo selvfølgelig opp med at vi pratet om spøkelser og sånt, og nei, jeg liker det ikke men det er spennende å prate om det. Jeg vet det er mange som ikke tror på spøkelser osv, men det driter jeg egentlig i, for jeg tror på det og jeg VET med sikkerthet at det finnes mer mellom himmel og jord. Anyways, jeg endte opp med frysninger og ble dritredd av alle de syke historiene som Frida satt å fortalte. 

Etter en liten stund gikk jeg inn på soverommet for å se om Christoffer hadde sovnet, men neida, han var våken. Jeg ga han en nattanuss og sa at vi skulle legge oss om ikke så altfor lenge vi og. Jeg hentet en vaskeklut som jeg hadde tatt iskaldt vann på og la det over panna hans, han var så utrolig varm og han kaldsvetta enda soverommet var iskaldt. Er jeg ikke søt?

Jeg og Frida gikk tilbake til stua der vi satt å pratet litt og fikk litt latter inn i bildet før vi skulle legge oss til å sove. Hvem vil vel legge seg på en stappmørkt rom rett etter man har pratet om spøkelser og gjenferd? Ikke jeg i hvert fall, no way. Så når jeg og Frida endelig følte at vi begynte å bli trette gikk vi å la oss og pratet litt til før vi begge sovna :)


Idag våknet jeg av at Frida som lå på en madrass på gulvet nedenfor meg sa at det hørtes ut som om det var noen som var å gikk i trappen og inn på stua og at det hørtes ut som noen slo av og på lysbryteren hele tiden. Jeg kjente at jeg fikk ett lite stikk inni meg siden vi prata om alt sånn der igår. Jeg fikk vekket Christoffer og spurte om han kunne sjekke om det var noen som var oppe å gikk eller noe. Men neida, det var ingenting der når han hadde gått og sjekka. Det var litt beroligende, men samtidig litt skummelt, huff. 

Litt senere på dagen dro jeg, Frida, Christoffer og kompisen hans til byen, vi kjørte hjem Frida og dro så til byen igjen. Så idag fikk Christoffer kjøpt seg nytt stuebord, ny duk og ny lampe til stua. Etterpå dro vi til moren til Christoffer og drakk kaffe, pratet og koste oss. Litt senere på kvelden dro jeg og Christoffer til onkelen og tanta hans som hadde bedt oss hjem på taco. Herregud, taco er noe av det beste jeg vet, så selvfølgelig skulle vi dit. Vi dro ikke hjem før klokka begynte å nærme seg halv 12. 

Så nå sitter jeg her, nydusja og skulle prøve å lage ett lite innlegg om designet mitt som Victoria har laget til meg, men jeg fant plutselig ut at det ikke ble så vledig kort innlegg likevel. Så jeg må si beklager for dårlig skriving og langt innlegg. 

Hvis dere vil se bloggen til venninna mi, Frida, så er det bare å trykke på linken HER.


Dette var det bildet som ble det "beste", hva synes dere?

- Hva synes dere om designet? :)


Lasagne til middag, nam

Lasagne til middag er ikke dumt. Fine folk spiser sent, ikke sant? Jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder så dere fikk se hvor flink kokk jeg er, MEN selvfølgelig glemte jeg det. Selv om jeg ikke har noe spesielt bra kamera som faktisk fungerer sånn halvveis etter en tur på stranda osv, men det får gå. Jeg har planer om å kjøpe meg ett bra kamera slik at jeg får tatt noen nye bilder, bilder av maten jeg lager og kanskje jeg til og med skal trå til med outfit av og til? 

Jeg er selvfølgelig kokken her i huset, selv om kjæresten min har vært en meget eksemplarisk kokk i 3 år tidligere, men bruker han noe av den kokk kunskapen? Trukke det. Her er det kjerringa i huset som steller med mat og oppvask :) men det er vel sånn det skal være? 

Og det  med at jeg kanskje skal begynne å ta bilder av outfiten min osv. Altså, jeg er ikke en motefreak som skal gå med alt det nye og kule som kommer i butikken. Jeg går med det jeg liker å gå i, har en ekstremt kjedelig stil til dere som ikke visste det. Om man skal gå med alt som alle andre går med, så blir det til slutt litt kjedelig, synes jeg ihvertfall. Synes egentlig det ser litt dumt ut, og beklager til dere motefreaker der ute som alltid skal gå med det nyeste, ha midtskille og er ekstremt opptatt av å se bra ut, det er ikke vondt ment men take it or leave it :) 

- Men anyways, noen som vet av ett bra kamera som ikke er så altfor dyrt?


Sommerferie er noe av det beste som finnes

1 året på videregående er overstått og det er sommerferie på full hals. Selv om vi ikke er så veldig heldige med været her i lille Namsos, så er det veldig godt å ha ferie uansett. Meste av tiden nå går på å sove, jobbe, være med venner, familie, kjæresten. Bading og soling går det også litt tid på når det faktisk er fint vær. 

Dsc_0154_large

Idag har vi vært utrolig heldige med været, men uheldig for meg måtte jeg være på jobb helt til solen hadde rukket å forsvunnet igjen. Imorgen er det meldt regn stortsett hele dagen, noe som gjør at jeg ikke har så veldig lyst til å være ute, haha.

Anyways, ble mye babling og tullete skriving her nå. 
I sommer skal jeg bare kose meg med venner, familie og kjæresten min. Jeg og Christoffer skal en tur til Oslo å besøke onklene hans og vi skal kanskje en tur innom pappaen min for å besøke de to små sjarmtrollene av småsøsken jeg har der. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg utrolig mye. Fra nå av blir det mye jobbing og sparing av penger så jeg kan shoppe som en gal når vi kommer dit. Har tenkt oss en tur til tusenfryd også, og herregud som jeg gleder meg. Når jeg ser karuseller eller tar karuseller blir jeg som ett lite barn igjen, så det skal bli kjempemorsomt. 

Tumblr_lmu9hacck61qal303o1_500_large

Det kan også hende at vi bestiller oss en tur til Spania der onklene til Christoffer har to leiligheter. Men vi får se hvordan ting ender opp :)

- Har dere noen spesielle planer i sommer?


Skuffende av meg, jeg vet

Jeg har vært utrolig dårlig på bloggfronten i det siste, og det beklager jeg meget. Har hatt verdens største skrivesperre pluss at sommerferien hart att overhånd noen ganger. MEN, nå er jeg fit for fight igjen og jeg skal prøve å blogge kanskje 2 innlegg om dagen eller noe lignende. Jeg kommer til å legge ut wishlist's over sko, klær og kanskje bøker som jeg ønsker meg senere, og senere er ikke senere idag, kanskje imorgen?

Anyways, akkurat nå har jeg nettopp hengt opp klær og sitter å venter på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb. Sommerferie er jo godt igrunn, men kjedelig å være hjemme alene.

Tumblr_lmpnfdwphm1qhgoclo1_500_large

- Flere som har fått sommerferie eller som gleder seg til de får sommerferie?

 

Ny header

Hva synes du om den nye headeren min?

Hjelp meg å vinne en Ipad 2 og dere får en fordel

Joda, så har jeg meldt meg på en konkurranse der man kan vinne Ipad 2, Ipod Shuffle, Ipod nano, Ipod Touch, Iphone 4, MacBook eller en MacBook Pro. Det går bare an å vinne en ting, så derfor har jeg valgt å satse på Ipad 2. Grunnen til at jeg har valgt det er at jeg har en Ipod Touch med HD kamera fra før av, telefonen har jeg ødelagt med uhell og får låne kjæresten min sin, så derfor trenger jeg ingen ny telefon. Egentlig så liker jeg ikke telefoner med touch, men data med touch går helt fint.
Skolepc har jo alle som går på vgs eller som studerer, men den har man bare i 3 år og jeg har ingen data utenom denne skolepc'n, så derfor trenger jeg en data.

Hvis dere vil være så snille å hjelpe meg med å vinne en Ipad 2 kan dere trykke på linken nedenfor og verve dere, så kan dere også vinne en av de jeg skrev ovenfor.

VERV DERE VED Å TRYKKE HER

Det er kun de som går på vgs eller som studerer som er "gyldige" ververe. Hjelper dere meg, så hjelper jeg dere, PLUSS at de som trykker på linken og verver seg skal jeg skrive om på bloggen min. Dersom dere trykker på linken, så hadde det vært veldig fint om dere hadde lagt igjen en kommentar, slik at jeg lettere skal kunne se hvem som har vervet seg og ikke, selv om jeg ser det på siden der det står hvem som har vervet seg. Du kan legge igjen en kommentar der du skriver linken til bloggen din, og at du har hjulpet meg :) 

Så er dere med, eller? :)

Hair extensions

Det er vel ikke noen der ute som vet av en bra nettside der man får kjøpt hair extensions?
Har hatt hair extensions 2 ganger før, så har jeg to hair extentions pakker med clip som er blitt for korte etter all den glattinga av håret osv.

Jeg vet om rapunzel og pilus osv, men hvilken side vil dere helst anbefale av alle sidene med hair extensions?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits