THAT SUMMER FEELING ♥


Bildene er hentet fra weheartit

 

CRAZY DREAMS - MARERITT

Heisann.

I det siste har jeg hatt helt utrolig rare og forferdelig drømmer. Det verste av alt er at jeg faktisk husker absolutt ALT som skjer i drømmene mine, stort sett, til minste detalj. Spesielt hvis det er skummelt.
Tenkte derfor å fortelle dere en av mine rareste drømmer, som jeg drømte for to dager siden eller noe.

So, here we go! 

Det startet med at jeg, kjæresten min og en av mine bestevenninner, Frida, skulle på hyttetur. Da vi kom til hytta som var inne i skogen, gikk vi bare irundt inne i hytta og så oss omkring. Etterhvert gikk vi til hvert vårt rom. Da jeg og Aleksander gikk til rommet vårt, satt det ei skikkelig stygg, gammel dame, mersom en heks og sa "Jeg vet hva dere gjemmer". Plutselig var hun borte. Det neste jeg husker er at Aleksander plutselig var borte og jeg var hjemme i huset til moren min, jeg ringte Aleksander og fikk han til å komme å hente meg. Da jeg ringte, sa han "Hvem sin telefon er det du ringer fra?" Og det var jo min telefon, så jeg sa jo det. Og da fikk jeg til svar "Ja, det skal jeg sjekke når jeg kommer og henter deg". (OKEI?) Etter han og en kompis kom å hentet meg var jeg plutselig på en åpen og folksom gate, da jeg plutselig så pappa med poser med mine klær, og noen av mine dagbøker (noe som jeg ikke har in real, haha). Jeg ropte "HEI, kom hit med det der, det er mine saker, og du har ingenting med de å gjøre". "Jeg skal fikse alt for deg, for faen, så bare pass deg". Jeg sprang etter han, og nå var han plutselig blitt til min stemor. Hun sprang inn i en liten bakgate, og gikk inn ei dør der hun ble møtt av ei skikkelig rar dame. Hun rare dama hadde fått dagboka mi, og jeg sa jeg måtte få den. Hun slengte den bortover gulvet og jeg plukket den opp mens jeg så nøye på henne. Når jeg plukket opp dagboka mi fant jeg ut at hun var med i en slags varulv sekt, og hadde helt vrengt fjes. Da jeg kom ut derifra sto pappa der, og holdt en pistol mot magen min.

Må bare si at hodet mitt er skikkelig skrudd når jeg sover, ærlig talt!

Fant ett bilde på google som lignet noe jævlig på denne heksa som satt på sengekanten. 

 
Jeg må nesten si det at pappa, stemoren min og kjæresten min er noen av de snilleste personene jeg kjenner. Så hvorfor jeg drømmer slikt har jeg faktisk null. nada, niks peiling på.. Drømmer bestandig at kjæresten min er skikkelig ekkel mot meg, noe som er sykt rart, når har er den snilleste personen jeg vet av, og han er seriøst snill som et lam, bæææ.

 

SWEET DREAMS

Har dere noen drømmer dere vil dele? Shoot, i såfall! Den som kommer med den rareste drømmen legger jeg ut her på bloggen, og link til den bloggen :)

UTROLIG FINT VÆR

Akkurat nå sitter jeg på jobb og bare er missunnelig på alle dere som kan være ute i dette fine været (hvis det er fint vær der dere er). Heldigvis er jeg ferdig klokken 16, så jeg får med meg litt sol hvertfall ?? Før var jeg nesten aldri ute fordi varmen holdt på å tok knekken på meg, men nå er jeg mest gira på å være ut i sola og få med meg mest mulig av dagen når det er fint vær. Uansett, igår var jeg og kjæresten å badet, noe som var utrolig kald men samtidig veldig herlig, så regner med planene for idag er å dra til bangsund og bade igjen!

Hva gjør dere på en slik fin dag? ??

DET OBLIGATORISKE "HVA SPISTE JEG TIL MIDDAG" BILDET

De fleste som kjenner meg vet at jeg er veldig kresen i matveien, og kvier meg for å prøve å smake på noe nytt. Tror faktisk jeg bestandig har vært slik.

Jeg må ærlig innrømme at er det noe jeg helst vil ha til frokost, middag, lunsj, kveldsmat, så må det bli noe form for pastarett. Jeg elsker rett og slett pasta, og kunne spist det når som helst og hvor som helst. Kjæresten min, derimot, han er ikke like begeistret for å spise pasta NESTEN hver dag... Haha. Hver gang han spør hva vi skal spise til middag sier jeg som regel "spaghetti?" og da får jeg som regel den "ikke faen om jeg spiser pasta idag og" blikket. Som regel er jeg ganske heldig og får den middag jeg vil ha.

SÅÅ, dette er altså det obligatoriske bildet av hva jeg spiste til middag igår.


MMMM - PASTA MED OSTESAUS OG SALAT I MITT ♥

Dere synes sikkert dette ser veldig kjedelig og tørt ut, noe som også er en av de tingene jeg får høre med middagsbordet noen ganger. "Det der så fryktelig tørt ut" eller "skal du ikke ha på litt saus?" Ikke det at det plager meg at folk spør om det, jeg svarer jo bestandig "Nei, det er faktisk ikke det. Hvertfall ikke når jeg er vant til å ikke ha nå spesielt med saus på maten min :)"

 

Flere som er kresen i matveien? Har dere en yndlingsrett som dere kunne spist hele tiden?

KLIKKET HJEM DISSE NYDELIGHETENE

Dette innlegget skulle egentlig blitt postet for lenge siden, men av en eller annen grunn har den ikke blitt det..


Heihei! Lenge siden jeg har oppdatert bloggen min ser jeg nå, hohoi. 

Uansett, idag  når jeg våknet på denne nydelige fridagen (for dere som ikke jobber i kiosk, bensinstasjon osv - noe jeg gjør) bestemte jeg meg for å se om jeg fant noe fint og noen sommerlige klær på nettet. Dette er noe jeg så og si gjør hver dag (overdrivelse), men ender som oftest opp med å ikke bestille noe i det hele tatt. Før jeg dro på jobb klikket jeg hjem 5 fantastiske kjoler og 1 par sko til meg selv, pluss 2 bukser til kjæresten min! På Nelly hadde de faktisk 5 kjoler for 500 kr, selv om det var litt dårlig utvalg.. Jeg aner ikke hvorfor jeg bestiller kjoler, for de blir som regel aldri brukt - kjolemani, kan man kanskje kalle det.

 

  

Hva synes dere? Flere som har bestilt sommerlige klær derifra?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits