Slappfisk

Jeg har vært utrolig slapp i det siste når det gjelder bloggen, og IGJEN så beklager jeg det. Det har jo vært så utrolig mye styr på grunn av det som skjedde i Oslo og på Utøya. Pluss at vi nettopp har flyttet til en leiglighet og begynner å få innstallert oss ordentlig. Så ja, det er mye som skjer på en gang som dere skjønner - håper jeg i hvertfall at dere gjør. Igår hadde jeg faktisk laget en videoblogg til dere på youtube faktisk, uten sminke og diverse, men selvfølgelig klarte jeg å klappe sammen pc'n før jeg fikk lastet den opp fordi jeg skulle på butikken. Så da ble det ikke videoblogg likevel :) Men får se om jeg får til å fikse noe ganske snart - om dere ønsker det?

Snart nå kommer søstra mi og kjæresten/samboeren hennes opp hit for å spille Alias og Kortskalle og ta oss ett par øl, blir koselig. 

Så som sagt - jeg skal bli flinkere til å blogge :)Vil dere at jeg skal lage videoblogg? Hvis ja, hva skal den handle om?

Under oppussing

Ja, som dere ser er ikke bloggen min helt stabil, skulle selvølgelig prøve å legge inn en header som jeg har laget, så klarte jeg å fucke opp _ALT_! Den ser ihvertfall slik ut til meg.. Så ikke fortvil, den blir bedre.

Er det noen av dere som vet om det går an å sette på noe passord på bloggen ?

3 friske smoothier

TYTTEBÆR SMOOTHIE: TO PORSJONER

2 dl rørt og ferdigsukret tyttebær - frossen

2 dl tranebærsaft

2 dl Ja-vaniljeyoghurt

Slik gjør du: 
Bland alle ingredienser i en blender og kjør til du har fått en tykk og deilig smoothie. Hell over i ett glass og pynt med litt ekstra tyttebær på toppen.

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

GRØNNSAK SMOOTHIE: 4 PORSJONER

1/4 avocado

1/2 agurk

1 neve ruccola

1 grønt eple

50 g grønne druer uten stein

Så mange isbiter du vil

Slik gjør du:
Skrell og del opp ingrediensene i mindre biter og rasp eplet. Ha alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin, og kjør til smoothien får en jevn og drikkbar konsistens. Server straks! 

 

HAVRE SMOOTHIE: 1 PORSJON

1 dl druejuice

1/2 biola naturell

2 ss havregryn

1 ts linfrø

1/2 dl frosne blåbær

1/2 banan

Slik gjør du:
Kjør alle ingrediensene i en blender eller hurtigmikser til en jevn blanding. Drikkes straks! 

 

Noen som har prøvd disse smoothiene?

Alenetid + anbefaling

Kjæresten min dro til byen for ikke så veldig lenge siden, og da tenkte jeg "hvorfor ikke pleie hud, kropp og sjel". Så jeg gikk inn i steam dusjen, barberte leggene, skrubbet kroppen med shea butter scrub, brukte en fotfil for å få vekk død hud under føttene, satte på steamen i dusjen og satte meg på setet, satte på musikk og bare slappet av. Da jeg var ferdig med det gikk jeg ut av dusjen, tørket meg og begynte å ta på ansiktsmaske med scrub i. 

Det første man skal gjøre for å få det beste resultatet er:

1.) Sette opp håret i en hårtopp slik at du ikke har noe hår i ansiktet.
2.) Skyll ansiktet godt i varmt vann og deretter tørk ansiktet.
3.) Påfør en ansiktsmaske (helst med peeling), jeg bruker Garnier Pure 2in1, den er utrolig bra. Gni peeling kulene       inntil huden, spesielt på de stedene med mest uren hud, men ikke altfor hardt! Dette har en veldig rensende effekt på huden, noe som reduserer kviser, små nupper og irritabel hud.
4.) Etter å ha hatt på masken så lenge som det står på pakken skyller du av masken med varmt vann for å åpne porene i huden.
5.) Da fyller du opp vasken din med iskaldt vann, men isbiter også om du har lyst til det!
6.) Så kommer trikset! Gjør som Kate Moss, lukk øynene, hold pusten og stikk ansiktet ned i isvannet så lenge du klarer. Dette kan du gjør så lenge du orker. Etter en stund kommer huden til å bli litt rød, men dette går over når du slutter.
7.) Etter behandlingen påfører du din vanlige fuktighetskrem/ansiktskrem. Resultatet er helt utrolig, huden blir kjempeglatt og frisk! Denne behandligen burde man gjøre, hvertfall en gan gi uken dersom man ønsker best mulig resultat.

Så nå sitter jeg og venter på at virketiden skal bli slutt så jeg kan ta det av meg. Etterpå har jeg tenkt å nappe øyenbrynene, ta på meg selvbruningskrem og drikke ett glass med iskaldt vann med isbiter i og sette meg ned og se på tv :)

Jeg har prøvd ut nesten alle selvbruningskremene som finnes, believe me, og jeg ble aldri fornøyd siden jeg fikk skjoller og alt mulig slags piss. så den jeg bruker nå er totalt annerledes enn de andre jeg har prøvd, og absolutt den beste. Så hvis dere vil oppnå en ganske jevn og gyllen brunfarge på kort tid så anbefaler jeg virkelig den selvbruningskremen jeg bruker. . Den får du kjøpt på alle slags apoteker, og du får ingen skjoller av den. Bare vær nøye med å skrubbe albuene og knærne, evt andre plasser dere er veldig tørre på :) 


Noen som har prøvd den og som synes den er bra? Fikk dere noe ut av rådet mitt?

Slitsomt å få sove

Herregud som jeg plagdes med å sove inatt, har ikke akkurat følt meg så bra de siste dagene som har vært. Når man har vondt i hele kroppen, er kvalm og svimmel og har en aldeles vond hodepine som aldri blir vekk + at det er sykt varmt inne på soverommet, det var varmt ute og det var sinnsykt lyst ute, så er det ikke så enkelt for en stakkar som meg å få sove. Jeg lå til klokken 5, nærmere 6 inatt for å klare å sove, men neida. Det endte opp med at jeg måtte hente en klut og ha iskaldt vann på den og legge den over pannen og øynene, sette på litt sovemusikk og legge meg ned og prøve så godt som mulig å slappe av. Etter en liten stund klarte jeg heldigvis å sove, og når Christoffer kom å la seg lenge etterpå(!!), begynte han selvfølgelig å pelle meg i trynet. Det er så typisk, og da blir jo selvfølgelig jeg litt gretten, når jeg har slitt med å få sove kjempelenge, så kommer han og ødelegger nattesøvnen min med å komme å pelle meg i trynet...

Anyways, jeg savner den vifta vi hadde, så når vi flytter ganske snart, så blir det å gå til innkjøp av ny vifte..

Flere som sliter med å få sove, som har noen gode tips til meg?


Båttur, hyttekos og grilling

Idag ble vi med onkelen og tanten til Christoffer på hytten deres. Vi var der helt fra klokken 11 , til halv 9 på kvelden. Herregud så koselig jeg har hatt det. Vi har badet, solt oss, grillet og kost oss masse, Christoffer har tilogmed dykket med ordentlig dykkerutstyr, siden farfaren hans og damen til farfaren var der. Farfaren han driver med sånt, så da ble det selvfølgelig testing av det :) 

Det var så utrolig mye klegg/blenning der ute at jeg ble gal og tenkte at hvis jeg badet så ville de ikke forstyrre meg. Men neida, selvfølgelig ble de jo mer oppå meg når jeg var bløt, noe jeg viste fra før av, men ikke tenkte over akkurat der og da! Så det endte opp med masse stikk på noen ganske så ubehagelige plasser. Jeg merket først en  under rumpa, på låret og en eller annen jævel hadde klart å stukket meg under foten (?!)
Etter jeg ble stukket ble jeg utrolig svimmel og kvalm og tenkte at jeg liksågodt bare skulle sette meg ned i stolen og slappe av litt i det utrolige fine været. Jeg hadde ikke tatt på meg noe som helst form for solkrem og tenkte at det ikke gjorde noe om jeg ikke hadde det på meg, for solen her i Namsos er liksom ikke så sterk. Så det endte opp med at jeg sovnet midt i solsteiken og ble som en rød hummer i ansiktet. 

Klegg, mygg og alle slags former for insekt som biter bruker som regel å være innpåsliten til Christoffer, og man kan ikke akkurat si at han tåler alle de myggstikkene, kleggstikkene osv, for han hovner opp noe grasalt. Så vi ble litt overrasket over at de ikke hadde stukket Christoffer i det hele tatt mens vi var på hytten. Når vi satt oss inn i bilen for å kjøre hjem er det selvfølgelig noe som stikker han. Akkurat når vi hadde kommet til Namsos, WHY?! De som hadde vært så snille mot han i løpet av hele dagen. Så nå har han 3 opphovne myggstikk på halsen og 13 stk på undersiden av armen, stakkar kjæresten min <3

Da vi kom hjem skulle vi sitte barnevakt for lillesøsteren min fordi mamma og stefar skulle bort en tur, så vi kom akkurat hjem etter barnepassingen. De drar på campingtur på mandagen og blir i en uke eller lengre, så da blir det å besøke de imorgen så jeg får sagt ordentlig hade til de :)

Så alt i alt har jeg hatt en utrolig bra dag :)
Hvordan har deres dag vært? Har det vært fint vær til dere også?

Heidi Alexandra synger

Unnskyld meg altså, det er faktisk noe av det værste jeg har hørt. Hun kan jo faen ikke spille gitar engang, i tillegg har hun ikke sangstemme for en femmer. Beklager til deg Heidi Alexandra, mendu kan ikke å synge:)

Flere som har sett denne videoen og har blitt helt sjokkert? Noen som syntes det var fint?

Hvem er det egentlig som følger med på bloggen min?

Bare lurer, siden jeg ser at lesertallet høyner hver dag. Morsomt, det er det virkelig :) Kanskje noen faktisk liker bloggen min og noen er vel bare innpå den for å se på bildene og det jeg skriver og gjøre hån av meg. Men de som gjør hån får bare fortsette med det, jeg orker ikke bry meg om det i det hele tatt :)

Selvfølgelig har jeg sovet bort hele finværsdagen, noe som er veldig typisk av meg...... Så nå må jeg vel bare være flink å gjøre noe produktivt istede for å bare ligge i senga hele dagen!!

Så, hvem av dere leser bloggen min? Og hvem har samme problemet som meg og sover bort hele dagene?


Ett skritt nærmere

Altså, jeg liker ikke kaffe i det hele tatt, det er kanskje noe av det værste jeg har smakt. MEN igår da jeg og søstra mi dro på en liten shoppingrunde til Steinkjer hadde hun kjøpt seg cappuccino iskaffe. Og gjett da, jeg syntes faktisk det var ganske så godt. Hadde aldri trodd jeg skulle like det, faktisk. På hjemveien måtte jeg bare kjøpe meg en for å holde meg litt mer våken, for 7 timer med shopping tærer på kroppen. Så nå er jeg ett skritt nærmere på å like kaffe.


Jeg skal ta bilder av tingene jeg kjøpte meg så dere får se. Men det får nesten bli litt senere, orker ikke ta det nå :)

Noen flere som ikke liker kaffe men synes iskaffe smaker godt?

Mens smerter ....

Beklager for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, jeg har bare vært så sinnsykt sliten, har ikke orket å gjort annet enn å bare ligge stille og nesten ikke røre på meg. Er konstant sliten nesten, i tillegg så har jeg mens smerter, og det hjelper ikke akkurat noe særlig. Og beklager igjen for at jeg nevner mens innpå her, men jeg lurte på om noen av dere kanskje vet noe jeg kan gjøre for å få mindre vondt når jeg har det? Jeg bruker å få vondt i bena, magen, korsryggen og i tillegg vondt i hodet. Noen ganger får jeg så vondt at jeg nesten holder på å kaste opp. Det har vært noen tilfeller det har skjedd, men. Jeg må ofte ligge i fosterstilling fordi det er så forbanna vondt!!! Jeg har også vært til legen min og fått noen tabletter imot det, ikke det at jeg synes de funker så utrolig bra. Man blir veldig avslappet av de tabelettene og da føler jeg meg bare enda mer sliten. så værså snill, er det noen der ute som vet hva jeg evt kan gjøre? Paracet og Ibux funker heller ikke lengre, siden jeg tar de nesten hele tiden pga at jeg kanskje tror jeg kan ha migrene....

Herregud, jeg høres ut som den pillemissbrukeren. Ikke ta det feil, okei? :)

Er det noen andre der ute som har det like ille som meg når dere har mens smerter og har noen fantastiske råd til meg angående det?

Svar på spørsmålsrunden DEL 3

Bruker du masse masse pudder ? :-) Jeg bruker ikke masse masse pudder nei. Faktisk, så bruker jeg ikke pudder i det hele tatt. Brukte utrolig mye pudder i 8 klassen og 9 klassen, men nå er det ingenting i det hele tatt

Leser du mange andre blogger? Ja, jeg leser en del andre blogger 

Leser du bloggen til oss leserne dine? Selvfølgelig gjør jeg det :) 

Ser du på disney channel? haha, gjorde det før men ikke nå. Eller jo, hender at jeg gjør det når jeg er hjemme og passer på lillesøsteren min som er disney channel freak.

Er du glad i å danse? Ja, jeg er veldig glad i å danse, men jeg danser mest når jeg er alene og når jeg rydder, haha.

Hvorfor er du så kul :D? hm, fordi jeg er meg. neida, tulla.

Hvor ofte kjøper du klær? Ikke ofte i det hele tatt. Aner ikke hvor mange dager, uker eller måneder det går mellom hver gang jeg kjøper klær.

Er du fornøyd med livet ditt? Ja, jeg er ganske så fornøyd med livet mitt. Har verdens beste familie og svigerfamilie, verdens beste kjæreste, har jobb og tjener mine egne penger og jeg har kommet inn på den linjen jeg ville til høsten. Life's great.

Kan du stole på absolutt ALLE vennene dine? Nei, det kan jeg nok desverre ikke, selv om jeg skulle ønsket jeg kunne.

Sommer eller vinter? Begge egentlig. Men må nok si at sommer er best.

Har du mistet noen som har stått deg nær? Ja, jeg har mistet mormor og morfaren min :(

Favoritt musikk? Har ikke noe favoritt musikk jeg hører på egentlig. Jeg hører på det jeg synes er fint/kult/fengende. Jeg driter i om folk sier "åh, den der e jo kjempegammel". Jeg hører på det jeg liker å høre på, no matter what, om de andre synes den er stygg, gammel what so ever, jeg liker den :)

Har du hatt flere kjærester på en gang? Haha, hvem har vel ikke hatt det? Husker jeg hadde 12 kjærester på habbo.no når jeg var 7-8 år. Men sånn seriøst så har jeg ikke det nei, langt i fra :)

Visst du kunne endre navnet ditt, hva ville det vært? Jeg tror ikke jeg ville endret navnet mitt egentlig. Ser ikke for meg noen andre navn enn Kristin på meg  selv. Men jeg har veldig gjerne lysst på ett mellomnavn, åh, det har jeg alltid ønsket meg. Både mamma og storesøstra mi har det :( Såfall, da ville jeg hett Kristin Andrea Olsen.

Fineste guttenavn? Teo eller Teodor

Hvor mange barn vil du ha? Hvertfall ikke flere enn 3.

Vil du gifte deg? Ja, jeg vil vel det. Men det blir ikke før om maaaange år

Tror du på gud? Nei

Har du noengang ønsket du var en annen? Hvem har vel ikke ønsket at man var en annen en gang i blandt når livet suger på det meste og alt går galt og ikke er på din side i det hele tatt?

Har du noengang "rømt" hjemmefra? En gang, fikk utrolig dårlig skyldfølelse.

Bruker du briller? Bruker lesebriller bare :) 

Hvilken klasse går du i? Til høsten begynner jeg på vg2 barne og ungdomsarbeider 

Værste bekymring? At noe skal skjer med nære og kjære

Er du kristen? Definitivt ikke

Har du piercinger, hvis ja, hvor? Har piercing i navlen og i Tragus, og for dere som ikke vet hvor det er, så er det ett bilde som viser det :) Jeg har utrolig lyst å ta i Conch og Rook også.
 

Kan du legge ut bilde av hvor du har piercingene dine? 


Fant ingen bra bilder, men. Får så være ;)

Klærne fra miami turen

Kanskje dere vil se klærne og diverse ting jeg kjøpte når jeg var på besøk hos tante i Miami?

Tenkte at siden jeg har funnet kameraet til kjæresten min, kan jeg likså godt bare spørre dere om dere kanskje vil se de? 

Så, hva mener dere?

Da har pakken kommet i posten :D?


??


Alt dette er fra forever21 :)

Hva synes dere? 
Svar på spørsmålsrunden DEL 2

Hvilket tema liker du best å lese om? Altså, jeg leser alt egnetlig. Hater å lese om mote, beklager, men sånn er det bare :) Greit nok hvis de virkelig KAN noe om mote, men om de ikke vet noe om det, så burde de kanskje holdt seg til noe annet.

Hvor ofte er du på facebook? Omtrent hverdag... Blir fort lei egentlig.

Hva får deg til å smile bredest om dagen? Det som får meg til å smile bredest om dagen er vel kjæresten, familien, vennene mine og kattene. Og snusen da, såklart, viktig viktig.

Trener du mye? Spørs hvordan trening du mener? Neida, tulla. Nei, jeg trener ikke noe i det hele tatt.

Kan du lage sminkevideo? Kan vel sikkert lage det når jeg får meg ett ordentlig kamera. Men jeg kan ikke love dere noe, synes egentlig det er litt kleint.

Hvordan type mobil har du? Akkurat nå har jeg HTC Magic, som egentlig er kjæresten min sin. Min Experia 10i ble knust, såå. 

Grunnen til at det står google på baksiden er fordi bildet er tatt derfra, det står ikke det egentlig, for de som ikke skjønte det!

Hva er din beste sjokolade? Lohengrin er vel den beste. Mormor og morfar brukte bestandig å ha lohengrin liggende når jeg skulle komme på besøk eller overnatte hos de, og hver gang de var på butikken kjøpte de det. Det er en god gammeldags sjokolade. 

Synes du selv at du er selvdigger? Ehm. Nei, det gjør jeg så absolutt ikke :)  

Hva liker du med deg selv? Det eneste jeg liker med meg selv, er nesa mi, faktisk!

Kjøper du sminken din selv? Ja, jeg kjøper sminken min selv :)

Hva er favorittfargene dine? Turkis, definitivt.

Har du gått på noen sport? Jeg gikk på Tae Kwon Do helt til jeg brakk armen min. Holdte på med tae kwon do i 2 år. Så har jeg gått på ballett siden jeg var liten, så ble det hip hop, streetdance osv. Prøvde meg på handball og fotball, men det viste seg at jeg er utrolig redd for baller. 

Hva er det værste fagene på skolen? MATTE!!! Jeg hater matte, og kommer alltid til å hate det. Det eneste jeg liker med matte er algebra, men har aldri vært noe spesielt flink i matte generellt. 

Har du Ipod eller mp3-spiller? Ja, jeg har Ipod Touch med HD kamera som jeg fikk fra kjæresten min dagen før jeg skulle reise til Miami :)

Hva synes du om krøller? Jeg synes krøller er super fint. Jeg har krøller selv, men synes ikke jeg passer med krøller i det hele tatt. 

Har du noen dyr? Ja, har to katter. Nikita og Fluffy. Egentlig så tror jeg bare at jeg har en katt. For fluffy har jeg ikke sett på 1 mnd snart :(

Er du usunn? Til de grader og :)

Hva er favoritt tvprogrammet ditt? Hawaii O Five, Medium og Ghost Whisperer. Har egentlig mange flere, men såklart kommer jeg ikke på noen at the moment. 

Hva er yndlings klesbutikken din? Jeg har egentlig ikke noe yndlings klesbutikk når jeg tenker meg om. Her i lille Namsos så er det bare Vero Moda, Cubus og H&M som funker. Men om det er noen klesbutikker som jeg må innom hvis vi er i andre byer, så er det ZARA, Bik Bok, Gina Tricot og Carlings :)

Retter du håret ditt ofte? Jeg gjorde det utrolig mye før, men så ble det så slitt at jeg slutta med det til dagligdags. Så om det er noe spesielt jeg skal, så kan det godt hende at jeg retter håret.

Når legger du deg, og når står du opp om morgenen? Huff, det varierer utrolig mye. Siden det er ferie nå, så legger jeg meg sent og står opp nogenlunde normalt. Det vil si i 12 tiden eller noe, hender jo selvfølgelig at jeg sover litt lengre, men det er ikke ofte siden jeg får vondt i ryggen av å ligge for lenge. Men når skolen starter igjen, så er det tilbake til den gamle gode rutinen. Opp klokken 7 om morningen og legge seg i 10 - 11 tiden. Kan ikke akkurat si at jeg er så kjempe gira på å stå opp så tidlig, men må man, så må man :)

Er du ofte med gutter (venner)? Nei, det er jeg ikke. 

Kan du sminke deg sånn som du går på skolen og hvor mye sminke bruker du da? Jeg kan sikkert gjøre det og legge ut ett bilde eller noe :) Jeg bruker ikke mye sminke på skolen for å si det sånn. Noen ganger har jeg bare på meg litt brunkrem, andre ganger har jeg ikke på meg noe i det hele tatt.

Hvor mange personer har du sagt: "jeg elsker deg", til? Den eneste personen jeg har sagt det til, er Christoffer, kjæresten min <3

Hvis du hadde valget mellom 1 million kroner eller evnen til å fly, hva ville du valgt? Haha, for å være helt ærlig så hadde jeg valgt å kunne fly. Har alltid hatt drømmer der jeg hadde evnen til å fly og våkner med den skuffelsen om at det bare var en syk drøm.

Tenker du mye på døden? Faktisk, så gjør jeg det. 

Er du fornøyd med utseende ditt? Nei, så absolutt ikke. Det eneste jeg er fornøyd med med utseende mitt er vel nesa mi. 

 

DA håper jeg dere har fått bra svar på det dere har spurt om. Resten av spørsmålene kommer imorgen, nå skal jeg busselalle, for så å dra hjem og være barnevakt til lillesøster :) <3 

Men det er en ting jeg lurer på, om DERE hadde fått valget mellom 1 million kroner eller evnen tili å fly, hva ville dere valgt? :)

God natt, alle søtiser.

Svar på spørsmålsrunden DEL 1

Hvilken sminke bruker du? Til vanligdags bruker jeg som regel bare brunkrem, noen ganger kan jeg slå til med mascara hvis jeg skal noe spesielt. Men med en gang jeg kommer jeg tar jeg som regel av meg mascaraen siden jeg er allergisk mot det. Hvis jeg skal på fest bruker jeg, brunkrem, rouge, mascara, eyeliner og øyenskygge :)

Hva pleier du å gjøre? Nå som jeg har sommerferie bruker jeg dagene mine på å sove litt lengre enn vanlig, være med venner, være sammen med kjæresten og familien min, jobbe for å spare opp penger til evt shoppingtur, og sitte på dataen da, såklart.

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte i bunn og grunn å blogge fordi man får trent på å skrive bra. Synes ikke jeg har lyktes enda, men jeg holder på. Men det er jo morsomt å blogge og, selvfølgelig. Spesielt når man får så mange søte kommentarer, takket være dere som leser bloggen min :)

Liker du tomat og agurk? Haha, for ett spørsmål. Men ja, jeg liker agurk, mersom elsker det. Men tomat derimot, det liker jeg ikke. Konsistensen på det bløte inni gjør meg kvalm. Men jeg kan godt spise det som er utenpå alt det gørre.

Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi det er morsomt, som jeg nevnte tildligere og fordi jeg liker det. 

Hvor høy er du? Jeg er ikke høy, langt ifra. Jeg sluttet å vokse når jeg gikk i 6.klassen faktisk. Så jeg er nok bare 1.64 og enhalv

Hvem var din ekte første kjærlighet? Min ekte første kjærlighet er nok Christoffer, han jeg er sammen med nå. Visste ikke hva ekte kjærlighet var før jeg møtte han. Jeg har hatt to andre forhold og, men de varte bare max 2 mnd, så jeg vil ikke si at det var noe ekte kjærlighet inn i det bilde. 

Hva er yndlingsmaten din? Definitivt taco, helt klart. Jeg har jo flere som: Fiskeboller i hvit saus, spaghetti, nachos, lakse filèt, lasagne. Kommer ikke på flere i farta, men det var jo noen :)

Har du søsken? Ja, jeg har 4 søsken. Eller, 1 ekte søster og 3 halvsøsken, men jeg regner halvsøskene mine som helsøsken. To av dem bor her i Namsos, Tina på 10, Lena på 20 og Erica som er 6, Isak som er 3, de bor i Oslo med pappa. 

Hva er dine interesser? Jeg elsker å synge, hekle, brodere, sy, strikke, være med venner, familie og kjæresten min. Elsker å stå på wakeboard og vannski. 

Har du kjæreste? Ja, det har jeg. Jeg og Christoffer har vært sammen i 1 og et halvt år denne måneden :)


Gammelt bilde


Hvilken skole går du på? Jeg går på Olav Duun Videregående skole i Namsos

Hva er dine mål for livet? åh, den var vanskelig. Det vil vel være å kjøpe hus med stor hage sammen med Christoffer, få en bra jobb som jeg trives i og ikke minst tjener bra med penger og jeg vil ha barn. 

Hvem er ditt forbilde? Det har jeg faktisk skrevet om på bloggen min før. Og som sagt så må det være Oprah Winfrey, hun er helt fantastisk, og Ellen DeGeneres som også er helt fantastisk. De gjør så utrolig mye bra, jeg forguder de, rett og slett.Hva er din største frykt? Min største frykt er vel å dø, tror jeg. Liker ikke tanken på at jeg faktisk kommer til å dø endag og måtte dra fra mine nære og kjære. Huff, forferdelig. Men det er jo livets gang, man kan ikke gjøre annet. Jeg må nok si at småkryp og slanger skremmer vettet av meg. 
Her om dagen når jeg hadde sovet og Christoffer satt i senga og så på tv, slo plutselig Christoffer på lyset, jeg våknet jo selvfølgelig av det. Når jeg så at han sto å studerte veggen, skjønte jeg at det måtte være noe helt sykt. Å joda, der hang det en dritstor korsedderkopp. Til og med Christoffer ble redd for å ta i den med papir, og det sier vel litt på størrelsen på denne stygge edderkoppen, eller hva? Han fikk skylt den ned i do omsider. Neste dag gikk jeg på soverommet for å lese bok mens Christoffer  satt på stua. Plutselig kjente jeg at det kravla på hode mitt, så jeg skulle skubbe det vekk for å se om jeg innbilte meg noe Men neida, det var langt ifra innbilning. Tror dere ikke jeg hadde en korsedderkopp i håret mitt? Totalt panikk fikk jeg. Så vi ende opp med å ta med den store og tjukke overmadrassen vår og la den på stua. Så vi har ligget på stua nå i snart 4-5 dager nå tror jeg. Aldri i livet om jeg sover på soverommet igjen. Heldigvis er det ikke mange dagene til vi skal flytte ut av denne leiligheten. Gleder meg som en unge. 

Hva liker du beste med blogging? Det jeg liker beste med blogging er vel at man får uttrykt seg og forteller sine meninger om forskjellige ting. Selv om folk flest ikke er så enige i meningene til enkelte.

 

Jeg må dele opp spørsmålsrunden fordi det var ganske mange spørsmål, og jeg tok med noen fra den andre spørsmålsrunden som jeg ikke har svart dere på enda. 

- Hva synes dere så langt? Fikk dere noen gode svar på det dere lurte på?


Spørsmålsrunde

Siden jeg kjeder meg og håper at dere holder meg opptatt med å stille spørsmål som jeg kan svare på, for å få tiden til å gå og faktisk gjøre noe som er morsomt :) Lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde nå, og siden dere er så flinke til å spørre om alt mulig, så er det selvfølgelig morsomt å svare på det dere lurer på. Jeg kommer til å svare på spørsmålene deres iløpet av kvelden eller morgendagen :)

 

Så kjør på. Ingen er tavu å spørre om :)

Leggetid etterfulgt av jobb

Nå har jeg nettopp køya og gleder meg til å lese boka jeg fikk av Christoffer for noen dager siden. Er snart ferdig med den, buhu. Ved siden av meg ligger vår gigantiske søte katt med navn Nikita, som er ALTFOR kosete når man prøver å lese bok, hrmf! Men man kan jo ikke akkurat bli sur på en så søt kattepus.

Nå skal jeg lese til jeg blir trøtt og forhåpentligvis kommer Christoffer og klør/stryker meg på ryggen eller koser med øret mitt til jeg sovner, snill som han er <3 og ja, jeg vet det høres helt teit ut at jeg sovner når noen koser med øret mitt, men det er faktisk veldig beroligende, tro meg. Det eneste som funka på meg når jeg var liten var å stryke meg på øret, mamma brukte bestandig å synge til meg før jeg la meg, (hun er superflink til å synge) eller så brukte hun å slå på hårføneren på badet.
Når jeg ble 11-12 år, sluttet hun å synge og spilte piano istedet:) Gud for en snill mamma jeg har ;* nå har jeg blitt så gammel at nå gjør hun ikke noen av de tingene lenger :( buhu

Men nå kaller boken på meg, så skal jeg på jobb i morgen :)

Nattinatt, søtiser!

Tester blogg.no app på iPod

Joda, det funker jo egentlig ganske bra selv om det går mye raskere å skrive på data uten disse små tastene som er på ipoden. Så som sagt så var dette bare en liten testing fra min sin side.

- Hva synes dere om denne appen? :)

Surt, søtt, salt eller syrlig. Hva tror dere?

Trykk på linken å prøv å gjett hvilket 5 godterier jeg liker best av de som kommer opp :) 

Trykk på linken HER

- Hvem tror dere kjenner meg best?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits