INTERIØRSHOPPING (BILDER) - ALLTID LIKE MORSOMT

For noen dager siden tok jeg, Christoffer og moren hans oss en tur til byen for å finne noe fint til leiligheten. Viholder på å pusse opp, så derfor følte vi for å kjøpe noe annet som passer til leiligheten vår nå. Vi er jo ikke ferdige med å pusse opp enda - tar utrolig lang tid...To utrolig søte pynteputer


To pledd. Det ene syntes jeg var så utrolig søtt og i tillegg var de ganske gode. Jeg som fryser sånn hele tiden er i himmelen når jeg får på meg pledd. Det skulle riktig nok bare være ett pledd som vi skulle kjøpe og når vi kom hjem hadde vi kjøpt to? Jaja, søte og gode var de i hvert fall :)


Selvfølgelig måtte vi kjøpe noe for å ha hundematen til lille Lexie i, det er så utrolig stygt når det bare står en stygg pose med hundemat synlig - og syntes derfor at denne var veldig passelig. Slik så den ut
på den ene siden... 


Oog, slik så den ut på den andre siden.


Kjekt å ha - i tillegg kostet den bare 99 kroner, så hvorfor ikke? :)


Ååh, fine pleddet <3

 

Hva synes dere? Er dette noe dere kunne kjøpt dere selv?

 

Jeg var også en tur på byen idag og kjøpte noen små ting, så hvis dere vil se hva jeg kjøpte foreslår jeg at dere følger med :D

DET SOM KOM I POSTEN

Var noen som spurte etter det jeg hadde bestilt, så nå kommer noen bilder fra det som kom i posten :)

Og ja, mens dere beliebers kom med mange teite kommentarer satt jeg og spiste en slik en og koste meg, nam.

Så, hva synes dere? :)


ANGÅENDE JUSTIN BIEBER INNLEGGET

Haha, latterlig hvor mye folk klikker og går helt bananas fordi jeg valgte å skrive ett innlegg om Justin Bieber. Unnskyld meg, det blir bare tåpelig.. Som mange av dere som kommenterte skrev "Det er lov å ha egne meninger" Og ja, det har dere helt fullstendig rett i - DERFOR valgte jeg faktisk å skrive et helt innlegg om han. Noen av dere kommer med konstruktiv kritikk, mens andre, vel, ikke så konstruktiv kritikk. 
Ene kommentaren var at jeg heller skulle sette meg ned og høre på det nye albumet han hadde kommet med, som tydeligvis var et mer "modent" album, at han har blitt flinkere osv. Joda, han har sikkert blitt flinkere i deres verden - mens jeg, jeg orker ikke å utsette ørene mine for den dritten dere hører på hver dag 24/7.
Så, med det sagt, alt dere sier kommer ikke til å gå innpå meg noe som helst. Må si det var meget underholdende å sitte å se på alle de teite kommentarene som tikket inn om at "han er så fin" og "han er blitt bare flinkere og flinkere" og "han har blitt mer moden" - KISS MY ASS! 

Og ja, en ting til, ta dere ordentlig med tid før dere kommenterer, noe av det dere har kommentert er ikke leselig. Ser jo ut som om folk har skrevet i ren hat, og ikke klart å trykke rett og ikke har hatt tid til å skrive med komma og punktum :) 
hihi, toodels

ER DU EN BELIEBER? SE HIT

Hvorfor går folk helt av hengslene når noen nevner Justin Bieber? Hvorfor skal alle sammen absolutt gifte seg med han, og hvorfor i alle dager elsker dere han?

Greit nok, jeg skjønner dere småjenter som er rundt en 9-14 år som bare "elsker" Justin Bieber og at "dere skal gifte dere med han". Men når disse to sitatene kommer fra personer som er 15 år og faktisk helt opp til 20 års alderen så er det noe som ikke stemmer. For det første så må jeg bare si at han er ikke fin eller søt på noen måte, for det andre er han ikke SÅ flink til å synge som alle skal ha det til og for det tredje blir det bare patetisk når folk klikker helt og blir helt fra seg og begynner å grine når noen begynner å prate om han. Jeg er sikker på at de som ikke fikk til å komme på den lille overaskelses konserten han hadde i Oslo, sitter og griner enda. HALLO, han ser jo ut som en liten guttunge på 12 år.
 
Det er mange flere talenter der ute som faktisk ER flink til å synge, så jeg skjønner liksom ikke poenger med at folk skal gå helt crazy over han? Hva er vitsen? Dere får ikke noe ut av det uansett? Dere er bare patetiske og har vrangforestillinger i hodet deres om at han en gang skal bli deres og at dere kommer til å leve lykkelige i alle deres dager. Vet dere hva? IT'S NEVER GOING TO HAPPEND!  

Ene bestevenninna mi er en belieber og skulle absolutt ha meg til å se filmen hans for å motbevise at jeg kom til å elske han etter jeg hadde sett filmen. Etter mye masing og mange nei svar fra meg, måtte jeg bare gi meg. Etter filmen spurte hun meg om jeg kanskje syntes han var litt søt likevell. Sorry å måtte skuffe deg/dere der ute, jeg ble ikke sjarmert i det hele tatt. Det jeg derimot ble sjarmert av var når jeg jobbet i en barnehage og det første en liten gutt på 2 år sa når jeg kom inn var "baby, baby, baby oh". IKKE fordi det var justin bieber sin sang, en sang jeg hater forresten - noe jeg egentlig gjør med alle sangene han har laget, MEN fordi det var en gutt på 2 år som hadde en fin sangstemme i forhold til justin :)

Nå er jeg rett og slett lei av alt det med Justin Bieber, så, nå som det er sagt jeg er ikke sjalu på noen måte som sikkert mange av dere tenker og helt sikkert kommer til å si.

SÅ, til dere som er fra 15 år og oppover og "elsker" Justin Bieber - GET LAID!
 

Enig eller uenig? Si gjerne deres meninger, TAKK!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits