Ikke lenge igjen :(

Heisann!
Nå er det sørgelig nok ikke lenge igjen til det er skolestart. Enkelte gleder seg kjempemye, og andre ikke.
Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg veldig mye, men det bli jo greit å få møte nye mennesker og bli kjent med dem! Heldig som jeg er kom jeg inn på det jeg hadde håpet på, og det jeg hadde på førstevalget mitt, nemlig helse og sosialfag. Vet av noen fra min gamle klasse som har kommet inn også, så jeg får bare håpe på at jeg kommer i samme klasse som dem. Hadde jo vært litt greit å komme i klasse med noen man kjenner fra før av også :)
Så snart nå må jeg kanskje begynne å forberede meg på å stå opp veldig tidlig for å få tid til alt, ettersom at jeg er så sykt treg om morgenen. På tide å legge om døgnet for døgnrytmen min har rett og slett vært helt jævlig, for å si det rett ut. Lagt meg i 4-5 tiden hver natt, og stått opp 15:00 - 16:00. Det er jo veldig bra, HEHE!

men istedet for å sitte å snakke om det som gjør meg irritert, så kan jeg vel bare snakke om hva jeg har bedrevet dagen med. For å si det sånn så har det ikke vært så altfor mye å gjøre ettersom at jeg nok engang har sovet bort nesten hele dagen (!!) Snart skal jeg og min kjære Christoffer kjøre papp. hihi, morsomt ;p

Jeg må kanskje begynne å rydde litt og vaske klær til jeg og Christoffer drar til Oslo!
Vi blogges senere :)
  

- Gleder du deg til skolestart ?

Slappfisken selv

Joda, overskriften sier vel det meste. Ble en veldig sen natt ettersom at det var bryllup osv, så idag har jeg nesten sovet bort hele dagen og bare vært sinnsykt trøtt! Føler meg egentlig ikke i så frisk heller, i bunn og grunn. 
Nå skal jeg sove fordi jeg skal opp i rimelig tid imorgen.

 godnatt cupcakes :)

- Noen som har vært syke i ferien ?
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits