Bildeer

Okei, jeg innrømmer nok en gang at jeg er utrolig slapp når det gjelder bloggingen. Men nå kjære dere, har jeg faktisk lagt over alle bildene jeg har tatt med mobilen min, så snart får dere ett lite bilde innlegg fra forskjellige ting jeg har gjort i det siste når jeg ikke har blogget.
Så takk for at dere har så utrolig bra tålmodighet :)
 

Russ 2012? Sjekk ut det her :D

Hvis du er Russ 2012 så gå inn på profilen min på facebook, klikk på lenken min og verv dere. Da får dere tilsendt  russekatalogen i posten, 500 kr på rabatt gullkort og en gratis liten hemmelighet. 
På gullkortet kan du kjøpe deg forskjellige ting og du trenger ikke bruke noen penger selv, genialt hva?

GULLKORT:
Sko - 100 kr
Fleecegenser - 100 kr
Onepiece - 150 kr
Hood hood zip - 50 kr
Joggebukse - 50 kr
T-skjorte - 50 kr

 Så hvis dere ikke får til å se lenken på facebook siden min, så er det bare å legge meg til som venn på facebokk, for så å klikke på linken :) Enkelt, tar bare 2 minutter. 

http://facebook.com/olsen.kristin  <--  klikk på den linken :)

Har dere allerede registert dere på denne siden?

Oslo

På Fredagen i 9 tiden på morgenen kom vi endelig fram til Oslo, etter maaange timer med kjøring. Vi begynte å kjøre på Torsdag klokken 17:00, så dere kan tenke dere at jeg hadde utrolig vondt i ryggen når vi kom frem. Det ble jo selvfølgelig mye stopping med strekking av bena, dopauser, og innkjøp av kaffe og mat. 

På vei tok jeg utrolig mye bilder av himmelen med den nye telefonen jeg fikk av Christoffer, den er utrolig fin og tar utrolig brae bilder. Kommer til å legge ut noen bilder som ble tatt både når jeg var i Mosjøen og bilder av oppholdet mitt i Oslo. 

Akkurat nå sitter vi bare i sofaen, hører på musikk og prater sammen med onkelen til Christoffer, som vi bor hos mens vi er i Oslo. Utrolig koselig, spør du meg. Imorgen er vel planene å dra en tur på byen og handle litt forskjellig og kanskje handle litt klær og diverse. En ting jeg så absolutt skal ha, er ekstern harddisk, det er et must når man går på skolen. 

Hva er planene deres for idag?Rainbow

 

Go
Rainbow, rainbow, rainbow
We're the colors of the rainbow, rainbow, rainbow
Rainbow, rainbow, rainbow

He grew up in the city, had a lot of money
Sponging off his daddy all the time
He lives in a bubble, never had to struggle
So far from the benefit line

But he feels blue sometimes
And his blood bleeds red like mine
The grass is greener on the other side
What I'm saying is we're all alike

We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Let's share our pot of gold
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Everybody's on the yellow brick abroad

There's enough for you, you, you
There's enough for me, me, me
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah

Rainbow, rainbow, rainbow, rainbow
Rainbow, rainbow, rainbow, rainbow

There's mami in the ghetto, gotta work a double
Just to pay the bills and get by
But more power to ya, keep doing what you doing
Everybody's steady on your grime

But you feels blue sometimes
And you're blood bleeds red like mine
The grass is greener on the other side
What I'm saying is we're all alike

We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Let's share our pot of gold
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Everybody's on the yellow brick abroad

There's enough for you, you, you
There's enough for me, me, me
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah

Hello, hello
Why does everybody get so mad?
Yellow, yellow
Is the color for the battle in my head

I need pink in my life like love in my heart
Silver in the sky as we rock with the stars
We just can't keep fighting anymore, no, no, no

We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Let's share our pot of gold
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Everybody's on the yellow brick abroad

There's enough for you, you, you
There's enough for me, me, me
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah
Rainbow, yeah, yeah
We're the colors of the rainbow, yeah, yeah

We're the colors of the rainbow, yeah
We're the colors of the rainbow, yeah
We're the colors of the rainbow, yeah
Colors of the rainbow, colors of the rainbow
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Colors of the rainbow 

Mafiaens hevn

Jeg har fått dilla på ett spill som heter Mafiaens hevn, hvis dere vil prøve det, så er det bare å trykke på linken HER :)

Det er utrolig gøy og du blir garantert hekta med engang.

Noen som har prøvd det?

 

Btw, kommer sikkert med ett innlegg litt senere om oppholdet mitt i Mosjøen osv, jeg stikker snart til Oslo, så jeg får se hva det blir til :)

Innkjøp 04.08.11

De av Lauren Conrad er på engelsk. Klarer ikke vente til de kommer ut på norsk, pluss at de så utrolig søte ut, pluss at man får trent på engelsken sin, ikke værst :)
Noen som har lest disse bøkene?

Jeg er den tregeste jenta jeg kjenner

Dere leste rett. I morgen klokken halv 10 drar jeg og storesøstra mi til Mosjøen fordi vi skal på 70 års jubileum til oldemor og oldefar, det blir utrolig koselig. Gleder meg til å møte alle på den andre siden av familien min, altså farsiden.

Dagen i dag har gått ut på å finne gaver til lillebror, lillesøster, farmor, pappa og stemor - utrolig lang tid, for å være helt ærlig. Det er så vanskelig å finne gaver til noen man ser så sjeldent. Spesielt til lillesøster og lillebror, vi vet jo ikke en gang hva de liker å leke med eller noe. Så da endte vi opp med barbie og rosa ting til lillesøster og biler til lillebror, enkelt og greit!

 Jeg bestemte meg for at idag skulle jeg ikkebruke noe penger på meg selv, tror dere jeg klarte det?
Nei, dere tenker rett. Jeg klarte det selvfølgelig ikke. Jeg endte opp med å kjøpe meg fem bøker og ett lite lys for å sette på boken hvis du skal lese på kvelden/natten og du ikke vil ha så utrolig mye lys på deg selv. Utrolig smart, spør du meg :) Men alt i alt, så er jeg fornøyd med kjøper, for det er jo så fint å ha noe å lese i og få tiden til å gå. Pluss at det ser utrolig fint ut å plassere alle bøkene i en bokhylle slik at folk kan se at jeg er smart, taha. 

Etter litt tid på byen dro jeg og Christoffer for å fikse, rydde, vaske og støvsuge bilen, fordi han har bestemt seg for å selge den ene... Noe som jeg ikke liker, men det er hans bil og helt og holdent opp til han hva han vil gjøre, ikke min. Så kom vi hjem nå for ca fem minutter siden, og jeg har ikke pakket en dritt. Første må jeg pakke en bag med saker og klær som jeg skal ha med meg til Mosjøen, så må jeg pakke en koffert slik at Christoffer kan ta med seg den når han kommer og henter meg på togstasjonen på Tirsdag, for vi kjører rett til Oslo, deretter må jeg finne frem klærne som jeg skal ha vasket til vi drar til Oslo, slik at Christoffer kan vaske litt klær til vi drar. 

Jeg utsetter bestandig alt som jeg må gjøre, og det ender ikke alltid like bra. Så nå må jeg hive meg igang med å pakke.

Om jeg er stressa nå? Nei, egentlig ikke, bare litt :)

Flere enn meg som utsetter alt til siste liten?


Første headeren jeg har laget

Ja, for noen dager siden prøvde jeg meg på å lage en header, bare for å se hvordan det ble. Og selvfølgelig ble det jo bare sånn header som 10 åringer er flinkere enn meg til å lage. Men anyways, jeg prøvde i hvertfall. Da jeg skulle prøve å legge inn headeren, ble selvfølgelig hele designet ødelagt og den headeren som jeg hadde, ble selvfølgelig borte. Den headeren jeg lagde var ALTFOR stor fant jeg ut, så nå vet jeg ikke hvordan jeg skal få til å legge den inn uten å få noe problemer. Jeg søkte på google, fant videoer på youtube, jeg gjorde som det skulle gjøres, men klarte det ikke... SÅ, noen som kan hjelpe meg?Hva synes dere, til at det er mitt første forsøk på å lage header?

Så utrolig koselig

Det er så utrolig gøy og koselig å logge inn på bloggen og se at statistikken har høynet med 21 lesere hver dag. Jeg er utrolig takknemmelig for at dere tar dere tiden til å lese bloggen min og kommenterer bloggen. Kan egentlig ikke beskrive den følelsen for å være helt ærlig. Det er rett og slett bare hærlig :) Jeg setter stor pris på det - det skal dere vite <3

Jeg kommer sikkert med ett innlegg senere i dag, for akkurat nå må jeg få på plass de siste restene som er igjen etter vi flyttet hit vi bor nå. Er bare små ting, og likevell tar det utrolig lang tid å få på plass alt. Kan vel hende at det er på grunn av at jeg er ganske så opphengt i dataen?

Uansett, på Fredagen skal jeg ut å reise og kommer ikke tilbake før den 15. August eller den 16. August. Bare sånn at dere vet grunnen til at jeg ikke får blogget så utrolig mye i akkurat den tiden. Jeg skal i hvertfall prøve å komme med ett innlegg nå og da, om det er ett ønske fra dere :)  Jeg skal ta masse bilder så dere får se hva jeg har bedrevet tiden min med, mens jeg har vært borte fra dere, tihi!

Dere får kose dere videre - love you guys

Flere som har dette problemet når dere skal rydde, eller har dårlig tid? 
Klarer dere å gjette hvor jeg skal? :) 

Skjønneste, verdt å ta en titt på

Åhåå, så utroolig søte de er. Tenk så flink de kommer til å bli når de blir større? Både til å synge og danse :D

Cute, eller hva? 

Selvtillit

Synes det er litt på kanten når folk skal legge ut bilder på "norges fineste/deiligste 96'er, 94,er and so on. Det er jo ikke rart at det faktisk er noen som får eller har dårlig selvtillit da, når de går inn på de sidene og ser på de som har lagt ut bilde av seg selv, eller når noen legger ut bilde av venninna si.


Jeg for min del, synes det er litt kort tenkt av de som legger ut slike bilder på slike sider som absolutt ALLE har tilgang til. Tenker dere egentlig på hvor mange gamle, griser som sitter og gjør sitt til de kroppene dere kaller perfekt? De fleste bruker jo push-up bh, trekker inn magen og strutter med rumpa. Geit nok å ha det bildet på profilen, men når hele verden faktisk kan se det? Huff.

Jeg sliter litt med kroppsfasongen min og selvtilliten generelt. Joda, jeg har kanskje litt større lår enn de fleste, litt mer over hoftene, og ja, jeg har former. Men når jeg sitter å ser på dere som er tynne som fliser og som ikke har noe fasong i det hele tatt og som tror dere er perfekte, så begynner faktisk selvtilliten min å høyne. Joda, jeg skulle gjerne ønsket at jeg hadde "perfekt" kropp jeg og. Men man må ta det man har, og trene hvis det er noe man vil ha vekk på kroppen.
"Å herregud, jeg veier 50 kg og jeg MÅ slanke meg. Jeg er så tjukk"  Hallo, bruk hodet ditt før du slenger noe sånt! Hvis dere virkelig er så oppmerksomhetssyke at dere bare må legge ut bilder av dere selv i bikini så hele verden kan se det, så er dere alt for fornøyd med dere selv, så litt medfølelse for folk som ikke har det, hadde kanskje vært litt greit? Eller hva?

Dere, jeg kan ikke ta alle under samme kam, og når jeg sier dere, så mener jeg de jeg skriver om, ikke missforstå. Jeg hører bare om flere og flere som ikke gidder dere som har dukket hodet deres i brunkrem og har klær som koster opp til 10.000 hele tiden.

Idealbilde før i tiden var herlig. Men nå? Herregud, hva skal jeg gjøre da? Jeg har former og jeg er ikke redd for å si det. Men jeg kan ikke akkurat kutte av meg hoftene mine eller gjøre lårene mine mindre, bare for at jeg skal se ut som en stokk, som nå er idealbilde? Er det egentlig kjempefint med tynne, overslankete kropper? Som ikke klarer å få i seg majones eller smør engang? Som ikke får til å spise vanelig mat?

Jeg vet det er noen som er født slik, og at de ikke klarer å legge på seg og at de ikke kan få større former enn de har, men de vil vel kanskje ha det. Mens noen slanker seg enda mere, huff.

Så vær så snill, bruk vettet dere har i hode, eller hvor dere nå enn har det, og slutt å legge ut slike bilder. Jeg sier det igjen, er så sykt mange gamle griser som sitter å ser på de bildene dere så frivillig legger ut, for så å runke til dem, er det egentlig så veldig delikat å tenke på? Og teite venninner som skal være "bestevenninner" og legger ut et bilde av deg, der du ikke ser ut engang. 

 

Hva mener dere? Synes dere det også er litt på kanten? Om dere har blitt lagt ut et slikt bilde av, send meg gjerne "historien" om hvordan det var, og hvilken respons dere fikk.

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits