Ønskeliste av kjoler, DEL 1

Tenkte jeg skulle vise dere noen kjoler og diverse klær som står ganske så høyt på kjøpelista mi. Litt fremover nå kommer jeg til å vise dere hva jeg ønsker meg, så får dere stemme på den du synes var finest/passer best til meg. Selv om det kanskje er vanskelig for de fleste og forestille seg hva jeg kunne passet meg fordi dere ikke kjenner meg, så er det fint om dere kanskje prøver å se hva jeg passer med :)

 Nr 1

 Nr 2

Nr 3

 Nr 4

 Nr 5

 Nr 6

 Nr 7

 Nr 8

 Nr 9

 Nr 10

Så hva synes dere? Stem og skriv hva dere kanskje synes kunne passet meg :)

Bilder fra Ipoden

Nå tenkte jeg at jeg skulle laste over bildene fra Ipoden min til dataen slik at dere får noen bilder som jeg har lovet dere utrolig lenge nå. Tror dere ikke bildene ikke kommer opp da? Når jeg trykker på "åpne mappen og vis filene" så kommer det ingen verdens ting og det står at det er null elementer på den mappa. Skjønner virkelig ikke hvordan det skal gå an, når det er over 500 bilder på Ipoden og det står at det er null elementer ?!  Frustrert, det er det jeg blir av slike ting. Jeg har aldri hatt noen slike problemer før når jeg hadde den andre skole pc'n min, så jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. 
Akkurat nå frykter jeg at bildene jeg har på Ipoden aldri kommer til å komme på dataen min..

Noen som vet hva jeg skal gjøre? Har noen av dere fått slike problemer noen gang? 

 

:( fml

Byen, kino og bursdagsgave til kjæresten

Etter skolen idag skal jeg og storesøstra mi dra til byen for å handle bursdagsgave til lillebroren min som fyller 4 år den 6.Oktober. Herregud, han vokser så fort synes jeg, og det har vel sikkert noe med at jeg ikke bor sammen med han og ikke ser han så veldig ofte.

Jeg skal også kjøpe meg treningsklær og jeg skal også kjøpe noen småting til gaven til kjæresten min som fyller 24 år 27. September. Har allerede kjøpt xbox 360 slim til han, men har også planer om å kjøpe noen småting sammen med xbox'en. 

Skal også dra på kino med to venninner ikveld, om det går som planlagt. Vi har tenkt å se "Sønner av Norge" og jeg kan ikke akkurat si at jeg har hørt at den er bra. Noen synes den er dårlig, noen synes den er superbra, folk har jo forskjellige meninger og forskjellig humor, så jeg får bare håpe at den er bra :)Noen som har sett "Sønner av Norge"? Var den bra eller dårlig? Har dere noen tips til hva jeg kan kjøpe som en gave ved siden av xbox'en?

Spinning og Zumba

Nå har jeg og storesøstra mi bestemt oss for at vi skal melde oss inn på spenst namsos, som er ett treningssenter med forskjellige treningsmuligheter. Vi skal dra på spinning kurs og vi skal også begynne med zumba. Er det noen som har vært med på Zumba eller spinning før? Er det morsomt? 
I hvertfall, jeg tror det kommer til å bli kjempemorsomt og i tillegg får man trent seg. Jeg har planer om å stramme inn magen litt, og la rumpa mi få ett ikke så altfor lite løft. Gleder meg til å se om det kommer til å bli noen resultater.
Oh, spennende, ikke sant? Kan dere se for dere meg på spinning og Zumba? 

Taco og filmkos med lillesøster og kjæresten min!

Akkurat nå har vi koset oss med taco mens vi har sett på en av fem filmer vi har leid. Siden lillesøsteren min også skulle være med å se på film, så fikk hun bestemme selv hvilken film hun ville leie. Så ista satt vi å så på Jørgen + Anne = Sant. Helt utrolig hva de på filmen planter inn i hodet på de som ser på filmen, med tanke på at det er ganske mange små som ser/ har sett på denne filmen. Vet ikke om noen har sett den som kanskje vet hva jeg snakker om? Isåfall, for dere som ikke har sett den, så klipper den ene jenta av håret på hu ene jenta osv, helt sykt.Ista når jeg drev å skjærte opp agurk klarte jeg selvfølgelig å skjære meg... Fyfader, det var så utrolig vondt, og ikke minst DYPT. Jeg skulle skynde meg å få klar maten slik at det ikke ble så sent å se på filmen, og da klarer jeg det meste. Siden jeg stressa og skulle prøve å gjøre det fort, skjønner dere sikkert at jeg klarte å få det ganske dypt?Sminkeløs Kristin. 

Jeg kan ikke akkurat si at jeg har hatt hellet med meg i det siste, med tanke på alt som har skjedd og hva som muligens kommer til å skje. Heldigvis har jeg godis, snus, brus, filmer, kjæresten og lillesøsteren min her akkurat nå som kan trøste meg.Her en de filmene vi leide. Noen som har sett dem eller har lyst til å se dem?


Sålangt har jeg hatt en utrolig bra lørdagskveld og ønsker dere også en fortsatt god lørdagskveld :)

Her er en sang jeg hører på utrolig mye for tiden, synes den er fin jeg :) Hva synes dere?
 

Liker dere best å ha koselørdager eller heftige partylørdager? 

Inn og ut av sykehuset, turnusleger kan ikke en dritt

Igår hadde jeg mine verste 30 sekunder minutter som kjentes ut som 10 minutter. Jeg dro først til legen for å fortelle at den kulen som jeg har under armen ikke har bedret seg siden sist gang jeg var til henne. Derfor ville hun da sende meg til en kirurg som kunne se på det og finne ut hva de kunne gjøre. Da jeg kom til sykehuset måtte jeg vente i ca 3 kvarter for å få kommet inn for å måle blodtrykk og diverse. Så ble jeg sendt på venterommet igjen der jeg måtte vente enda litt lengre. Etterhvert hørte jeg navnet mitt ble ropt opp og det kom en "mann" som tok meg med til rommet for å snakke litt med meg. Han mente det at de tablettene jeg gikk på, de kunne jeg bare slutte å gå på med en gang, for han skjønte ikke hvorfor jeg hadde fått utskrevet de tablettene en gang. Han satt der bare som ett spørsmålstegn en liten stund før han igjen begynte å spørre meg spørsmål om når jeg fikk den kulen og diverse ting som sto på arket han hadde fått. Etter hvert fant jeg ut at det sto TURNUSLEGE på skiltet hans... Jassåja, tenkte jeg, ikke rart han ikke kan noe. Altså, fastlegen min har jobbet som lege i over hvertfall 30 år og vet hva som skal skrives ut av diverse antibiotikaer osv, så kommer det en fucking turnuslege og sier at jeg bare skal slutte med dem?! 

Etter en liten stund sa han at han skulle sende meg til å ta blodprøver for å se om det kanskje kunne være en infeksjon ellernoe i den duren, og akkurat når jeg hørte ordet blodprøve kjente jeg at jeg fikk en klump i halsen og strevde med å ikke gråte. (jeg hater nåler). Deretter ble jeg sendt opp til det rommet jeg skulle ta blodprøve i. Måtte stoppe i trappen for å la tårene renne der, jeg var så utrolig nervøs. Jeg gikk inn, satte meg i stolen, så på nålen, så på han som skulle ta sprøyta som så så ung ut og ble enda mer nervøs. Jeg måtte manne meg skikkelig opp, kjæresten min satt ved siden av og holdt meg i hånda og sa at dette kom til å gå så bra. Jeg lover dere, det var de verste 30 sekundene i hele mitt liv. 

Han som tok sprøyta var utrolig flink til å se så ung og ny ut, så all creds til han. Etter jeg var ferdig sa han at han hadde premier til de som tok sprøyte, men at jeg kanskje var litt for stor til det, haha. Jeg skulle komme tilbake etter en time for å høre hva resultatene ble og de viste ingenting negativt. Siden jeg var så flink kjøreste jeg og kjæresten min til Snippen kiosk for å kjøpe godis, nam!

Jeg vet dere synes og tenker at jeg er den pingla, men jeg er bare sånn og kommer alltid til å være slik.- Flere som er slik som meg, eller er det bare jeg som er sånn?

Fraværende

Grunnen til at jeg har vært så utrolig fraværende på bloggen er fordi det har skjedd så utrolig mye i det siste, og jeg har vært mer opptatt enn noen gang tror jeg. Men nå som ting begynner å gå sin gang, skal jeg blogge litt igjen, i hvertfall prøve å gjøre dere tilfreds :)

På Fredag forrige uke merket jeg at jeg hadde fått en skikkelig stor kul under armen, altså i armhulen. Det gjorde utrolig vondt, noe det gjør enda også. Til å begynne med fikk jeg ikke til å røre på armen min engang, og jeg ble utrolig redd. Jeg blir jo bekymret bare jeg får en liten prikk i ansiktet som tydeligvis er en kvise, så som dere skjønner blir jeg bekymret over den minste ting. Denne gangen sa mamma at jeg burde dra til legen og sjekke hva det kunne være. Jeg gikk i 4 dager og tenkte at det kanskje skulle gå over til slutt slik at jeg slapp å bruke bortkastet penger på å dra til legen for å finne ut at det ikke er noe i veien, om dere skjønner? Men neida, den gikk ikke bort og mamma bestilte legetime til meg. Så på tirsdag da jeg dro til legen kunne hun fortelle meg at det var en betennelse/infeksjon, så jeg fikk antibiotika som skulle funke.

Siden jeg har plagdes med ryggen min i lang tid og aldri har orket å dra til legen fordi jeg hater lege og alt som har med leger å gjøre. Legen min fant da ut at jeg hadde skjev rygg. FLOTT, alt på en tid tenkte jeg da.
Jeg fikk en ny time til henne idag, så om kulen under armen min skulle forsvinne så skulle jeg bare avbestille timen. Men neida, den er der enda som en liten attpåklatt og vil ikke gå vekk. Så idag skal jeg altså tilbake, og i samme slengen skal jeg spørre henne om hva jeg skal gjøre med stortåa mi. Den må muligens opereres....

Har også vært opptatt med lekser og diverse innleveringer og slikt  i tillegg så har jeg vært utrolig trøtt og sliten i det siste, så nå vet dere i hvert fall grunnen til at jeg har vært så fraværende på bloggen, og jeg håper dere aksepterer det :)
Kveldsmat, bestilling av russeklær, bigbrother og Idol

NÅ er det seriøst på tide at jeg skjerper meg. Har vært så utrolig hektisk med skole i det siste at jeg ikke engang har klart å  tenke på å blogge. Det er liksom skole, hjem og sove, spise middag, gjøre lekser, dra til kjæresten og legge seg. Det er liksom mine dager om dere skjønner.
Istad når jeg var hjemme bestilte mamma og stefaren min russeklær til meg. Jeg fikk selvfølgelig bestemme selv hvilken bukse og genser og diverse saker jeg skulle ha, de bare betalte for å si det sånn.

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos kjæresten min og skal sove her i natt, blir utrolig godt å sove med han igjen selv om jeg sov til han for en dag siden.. Får nesten ikke sove uten hans nærvær, eller, jeg får sove, men jeg jeg sover ikke noe godt. Stakkar kjæresten min som har ventet og sultet seg ihjel, så jeg lagde nettopp kveldsmat til han. 
Egg og pølse, simpelt, i know. Men det er jo bedre enn ingenting?

 

Så nå sitter jeg og skal til å se på Idol og BigBrother og synes synd på meg selv fordi jeg er syk :(

Jeg har lovet dere bilder, og det kommer, det lover jeg.

Hvordan har deres dag vært? Noen flere som er RUSS 2012? 
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits