SKAL VI DANSE

Herregud... Akkurat nå sitter jeg og ser på Skal vi danse på tv2, og skulle ønske jeg kunne danse jeg og. Vet ikke hvorfor, men jeg får så utrolig lyst til å danse når jeg ser dansing på tv'n, uansett hvilken dans det er. Jeg har jo danset siden jeg var liten, men da var det bare ballett og hip hop jeg gikk på, noe jeg sluttet på fordi jeg ikke syntes jeg var like flink som de andre som var med i gruppen. Har veldig lyst til å begynne å danse igjen, en stil jeg aldri har prøvd før - kanskje moderne dans? Haha, når jeg sier det inni meg selv, så ser jeg for meg at jeg ser ut som en stor hval i tettsittende kondomdrakter. Kanskje jeg bare skal gi opp den drømmen om å bli flink til å danse? Kanskje like så greit.. 

Er det noen av dere som danser?

KJÆRE LESERE

Vel, så har jeg da lagt merke til at det blir bare flere og flere som klikker seg innpå bloggen min - hvorfor? Nei, det vet jeg faktisk ikke, med tanke på at bloggingen har blitt underprioritert. Utrolig hyggelig, det er det jo selvfølgelig, og jeg skulle gjerne ønske at dere som er innom bloggen kunne lagt igjen en liten hilsen eller noe, slik at jeg kunne sjekket ut bloggen til dere som er innom bloggen min :) For de har blogg da, selvfølgelig.

Jeg har vært utrolig dårlig på å oppdatere bloggen i det siste nå - og ja, jeg vet jeg sier det hver gang... Men nå i det siste har det vært utrolig mye lekser, og jeg visste jo hva jeg gikk til når jeg søkte på påbygging, så det må jeg nesten bare regne med. I tillegg er det forkjølelse og influensa som er ute og går, noe som uheldigvis har rammet meg. I tillegg til dette, så har jeg jo jobb og selvfølgelig en familie som er høyt prioritert, så jeg håper så inderlig dere skjønner hvorfor det ikke blir så utrolig mye blogging. 

Jeg kan love dere at det kommer flere oppdateringer senere nå, har utrolig mange bilder jeg har lyst til å dele med dere som leser bloggen min, og selvfølgelig har jeg noen meninger som jeg har tenkt å publisere, så får jeg bare se om dere er enige med meg eller ikke :)

Er det noe dere har et sterkt ønske om hva jeg kan blogge om, så må dere gjerne legge igjen en kommentar og si hva dere ønsker å se mer av, uansett hva det er :)

Jeg holder også på med ett prosjekt her hjemme, som jeg faktisk gleder meg til å dele med dere, så hvis dere vil vite hva det er, så er det bare å følge med i de neste dagene nå :)
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits