ENDELIG IOS 7

Installasjonen av ios 7 tok lengre tid enn jeg hadde trodd. Det gjorde det jo selvfølgelig ikke noe bedre at nettet forsvant hele tiden, så jeg måtte sitte og passe på at telefonen min var innen rekkevidde, haha. Er så sykt dårlig nett her inne på soverommet, hvertfall i enden vi ligger i, så man må liksom legge telefonen ned ved fotenden hvis man ikke vil at nettet skal forsvinne konstant. Etter jeg hadde slettet masse bilder og applikasjoner som jeg hadde på telefonen - unødvendige applikasjoner, vel og merke, så startet jeg installasjonen. Når jeg hadde ventet kanskje 30 minutter kom det opp at installasjonen mislyktes og jeg måtte starte på nytt igjen. Etter sikkert 2 timer hadde jeg ENDELIG ios 7 på iphonen min, og jeg må ærlig innrømme at jeg er forelsket og jeg føler jeg har en helt ny iphone, haha! 

 


Noen av dere som har ios 7? Og er dere fornøyde? :)

 

TATTOVERINGENE JEG TOK I SPANIA

Akkurat nå i skrivende stund kjenner jeg at jeg egentlig ikke har så veldig gode skrive evner, klokken er trossalt 01:35 og hendene mine har skrivesperre. Skal prøve så godt jeg kan å få til ett nogenlunde greit innlegg. SÅ... Nå er det noen uker siden jeg kom tilbake til triste og kalde Norge igjen. Helt forferdelig å gå fra å ha sol og varme i tre uker, til regn og kaldt vær - det må man bare regne med, for slik kommer det alltid til å være uansett. Men ja, har som sagt vært på ferie, rettere sagt Spania sammen med bestevenninnen min, Stine, i tre uker. Kan skrive litt mer om selve ferie turen litt senere, siden innlegget her egentlig skal handle om tattoveringene som jeg tok når jeg var i Spania :-)

Å ta flere tattoveringer enn den jeg allerede har bak på skulderen har jeg tenkt på lenge - også hvilke tattoveringer jeg ville ha. Jeg og Stine dro til tattoverings sjappa i Spania for å bestille oss time. Stine skulle også ta, så hun forklarte hvilke tattoveringer hun skulle ha og hvor hun ville ha dem. Da det var min tur til å bestille ombestemte jeg meg helt plutselig for at jeg ikke skulle ta likevel. Hadde vel noe med at det første vi hørte da vi gikk inn på sjappa var den "bzzz" lyden av tattoveringsmaskina... Sist gang jeg tok tattovering besvimte jeg, så jeg fikk en liten flashback fra den gangen. 

Dagen etter dro vi tilbake til sjappa fordi jeg bestemte meg for at jeg skulle ta - hvorfor ikke? Det så renslig ut, Stine hadde tatt tattoveringer der før og den tattoveringen så veldig bra ut i tillegg til at det var MYE billigere enn å ta det i Norge. Den jeg har bak på skuldra kostet 1000 kr på tilbud, og for de tre tattoveringene jeg skulle ta ble det bare 1600 norske kroner. 

Vi fikk tattoveringstime samme dag og samme tidspunkt, så vi fikk bestemme selv hvem som skulle ta tattoveringene først. Stine sa klart ifra om at hun ville ta først og det hadde jeg ikke noe imot i det hele tatt. Da dagen kom, var Stine veldig nervøs og hadde helt syke nerver, haha stakkar :-( Vi dro til sjappa og det første vi fikk beskjed om var at JEG skulle ta tattoveringer først, siden Stine sine ikke var helt ferdige enda. Herregud, syntes så synd på Stine akkurat da, hun hadde liksom motet seg skikkelig opp til å være først og gruvet seg veldig.

Greit nok, jeg satte meg i stolen, Stine satt ved siden av meg på en stol og skulle holde meg i hånden. Plutselig sier assistenten til tattovøren at hun ikke fikk lov til å holde meg i hånden og vi fikk heller ikke lov til å kommunisere når jeg ble tattovert (!!!!). Dette var da fordi hvis Stine rørte på seg, rørte jeg også meg automatisk. 

 

Første tattoverngen var den på foten fordi det var den som tydeligvis skulle være den vondeste tattoveringen. Enkelte plasser, spesielt når han nærmet seg tærne mine holdt jeg på å dø av smerte..
Etter han var ferdig med den fikk jeg selv bestemme om jeg ville ta den på håndleddet eller ribbeinene først - bestemte meg da for å ta den på håndleddet. Den syntes jeg ikke var så veldig vond, mer ekkel. Så til slutt ble det selvfølgelig ribbeinene, den tattoveringen trodde jeg kom til å bli den vondeste... Overraskende nok var det den som var den minst vond av alle - jeg syntes den kilte så utrolig mye, lå der med rykninger, haha! 


Har dere tattoveringer? Hvor? Og syntes dere det var vondt? :-)

Skal forklare i ett eget innlegg hvorfor det ble akkurat disse tattoveringene.

Herregud for et dårlig innlegg dette ble, det får egentli bare være. Nå er jeg helt sinnsykt trøtt og skal gå å legge meg!

GODNATT ♥

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits