God morgen alle sammen :)

Tja, hva er klokka? ups, den er jo halv 3. Nok en gang har jeg sovet bort nesten hele dagen, takk gud for at det er søndag. Fikk sjokk når jeg så på klokka når jeg våkna, for der sto det 15:22. Men når jeg tenkte meg om, så sa Christoffer i natt at klokken skulle stilles tilbake en time, så da ble det vel ganske så greit med tidspunktet!

Idag, eller snart nå tenker jeg, skal vi hjem til meg og spise middag. Koteletter, mmm. Koteletter er sånn typisk søndags middag hjemme hos oss, godt er det jo og.

Og jeg må bare si unnskyld for at jeg ikke har med så mye bilder og diverse på bloggen min, men dere skjønner det at kameraet mitt funker ikke, eller sånn halvveis da. Jeg kan jo ta bilder med mobilen min da, selvfølgelig. Men jeg kan ikke love dere at jeg tar med bilder på bloggen hele tiden, selv om jeg skal prøve. 
Jeg sitter på skolepc'n og der er det ikke akkurat så mange bilder innpå, men jeg skal se hva jeg kan få til :)

Har dere noe typisk søndags middag?

 

Hjelp meg, kjære lesere : ))

Jeg har ikke peiling i det hele tatt. Hva skal jeg skrive om? Hva synes dere? Føler liksom at alt det jeg skriver er så kort og kjedelig at jeg vil fiffe det opp litt, men jeg vet ikke hvordan.

Jeg har noen spørsmål til dere som jeg håper at folk flest svarer på
1. Hvordan kan jeg gjøre bloggen min bedre? (bra rettere sagt)
2. Skal jeg ha spørsmåls runder osv?
3. Hva liker dere best å lese om?
4. Hvordan synes dere bloggen er så langt?

Haha, huff så sinna jeg ser ut der. Det sier vel litt om at jeg er litt frustert ?

Vær så snill å hjelp meg :-))

hjelp meg, seriøst

Det er vel ikke tilfeldigvis noen søtinger der ute som orker å lage en header til meg? Hadde satt veldig stor pris på det, ettersom jeg suger i å lage det selv :(

Syk ... FLOTT

Joda, som det står i overskriften er jeg altså syk. Tror vel egentlig grunnen til det er at jeg har vært i barnehage i min praksisuke, og der er det jo selvfølgelig mange små barn som er midt i influensa tiden. Litt kjipt at jeg bare har vært i barnehagen to dager den uka her ettersom at jeg elsker barn og synes de jeg jobber sammen med er super hyggelige. Heldigvis skal jeg være der hver mandag frem til jul (?) Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror det.

I bunn og grunn så er det ikke morsomt å være tett i nesen, vondt i halsen, ha feber og bare ligge i sengen hele dagen. Man sløser jo så sinnsykt mye tid på det. Det er egentlig veldig sjeldent at jeg er syk, så når jeg først blir syk, så blir jeg skikkelig syk og blir syk veldig lenge.

 

Flere som har vært syk ?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits