Trening = Pannekake til helga

Nå har jeg tenkt å legge meg på hardtrening, og trene som bare rakkern til jeg er fornøyd med kroppen min, og ja, det kommer til å ta sin tid. Gleder meg til jeg kan passe inn i alle klærne og faktisk synes at jeg ser bra ut for en gangs skyld. Gleder meg til at jeg kan gå i bikini uten at jeg føler meg ukomfortabel, det skal bli så godt. Ja, det kommer til å ta sin tid, men jeg kommer til å stå på og trene som bare det. 

Så dette er treningsskjemaet mitt sålangt for denne uken + at vi har 2 timer med gym på Tirsdager. Ser virkelig fram til dette!Flere som har det slik som meg?


Skolen og trening

Akkurat nå sitter jeg på skolen og er kjempeflink med å gjøre lekser, selv om jeg skriver blogg nå.. Tenkte jo på dere som kjeder dere og later som dere gjør lekser, mens dere egentlig sitter og chatter på facebook og ser på forskjellige blogger dere liker. Anyways, idag skal jeg trene på SPENST sammen med søstra mi... Så planen for i dag er å dra på sykkling 4x4, på Tirsdag skal jeg på mage, rumpe, lår og på Torsdag skal jeg også på mage, rumpe, lår. Dette kan jo bli spennende, så jeg skal fortelle dere hvordan det gikk, om jeg ikke har kollapset siden jeg har så sykt dårlig kondis.
Noen tips til en perfekt jentekveld

LAG DRINKER

Gode drinker kan lages både med og UTEN alkohold, vel og merke. Sats på en edru helg sammen med gode venninner og mye sladder. Les på internett og bli enige om hva dere vil lage. Kjøp inn det som trengs og sett i gang. Bruk pynt som paraplyer og fersk frukt som den siste "finishen". Sett kontakten til blenderen inn og skåk i vei med friske drinker denne helgen. 

Det trenger jo selvfølgelig ikke å være i en helg, om dere ikke velger å bruke alkohol i drinkene :)

DRA FREM GAMLE SPILL 

Dra frem de gamle brettspillene fra barndommen og arranger en skikkelig spillkveld. Lag sjokoladekake eller noe har lyst til å lage, og sett dere ned og spill favorittspillene. Dette er en kjempemorsom aktivitet som får frem gode minner.

SPA BEHANDLING

Dra til den lokale svømmehallen, ta på dere bikiniene og svøm noen lenger i bassenge. Sitt deretter en halvtime i badstuen og fortell hverandre morsomme historier fra uken som har gått. Dra hjem, spis snop og legg ansiktsmasker og lakk neglene på hverandre. Hør på favorittmusikken deres kjempehøyt og syng og dans med. Dette er jo faktisk en morsom måte å være aktiv på.

BYTT KLÆR MED HVERANDRE

Be alle venninnene dine hjem til deg, og spør om de kan ta med seg klær de ikke bruker lenger. Spre klærne utover gulvet, og bytt i vei. På den måten får man tatt en skikkelig "ryddings" i klesskapet i tillegg til å skaffe seg "nye" plagg uten å betale en krone.

Gode for miljøet, godt for deg. For en skikkelig god avslutning på det hele kan dere sette dere på hulvet, spise utrolig mye av favorittisen imens dere fornøyd ser på deres "nye" garderobe.

 

Fikk dere noen gode tips ? :)Catwalk fail - morsomt

Noe av det morsomste jeg kan se er når folk faller og rett og slett driter seg ut. Det er jo selvfølgelig litt trist for dem, og det synes jo jeg også. Det er utrolig synd på de, selv om jeg holder på å le meg ihjel av dem. Stakkars dem som kanskje er litt nervøse før de går på catwalken og så opplever de sitt verste mareritt. 

Synes dere det er morsomt med sånt?

Julebrus. Din mening?

At julebrusen har kommet i butikkene allerede nå, synes jeg er helt på trynet. Jeg synes julebrusen skal begynne å komme 1. Desember jeg. 

Jeg selv har en "tradisjon" om å ikke drikke julebrus før 1.Desember. Noen synes det er helt på trynet, og det skjønner jeg jo egentlig ganske godt - det er jo helt på trynet. Men slik er i hvertfall jeg, take it or leave it. 
Ista kjøpte Christoffer julebrus og cola - den kommer til å stå i kjøleskapet til 1. Desember sa jeg helt klart i fra om. Han er ikke like tradisjonell som jeg, så han åpnet den i stad og skulle ha meg til å lukte på den og spurte om jeg ville ha "jomfryslurken" - NEITAKK!!  Han vet at jeg er utrolig glad i julebrus, men jeg lar meg likevell ikke friste..

Når jeg ser folk som drikker julebrus før den 1. Desemer blir jeg litt kvalm inni meg. Beklager, men sånn er det bare. Jeg skjønner jo veldig godt dere som drikker julebrus med en gang den kommer ut i butikkene - det er jo kjempegodt, men likevell liksom.

Det er jo flere forskjellige "julebruser" som dere og sikkert har merket når dere går i butikken. De har jo den som e rød som smaker dritt og ikke kan klassifiseres som julebrus i det hele tatt.

Og så har de den her som jeg ikke har smakt, og som jeg heller ikke har tenkt å smake. 

Så, hvem av julebrusene synes dere smaker best? Har dere en tradisjon om å ikke drikke julebrus før den 1. Desemer?

Glattkjøring

Jeg trodde virkelig at glattkjøringa i dag skulle gå til helvete, for å si det mildt. At bilen kom til å skrense noe sinnsykt og at hele bilen kom til å krasje. Jeg så for meg at banen var inne og at den var utrolig stor og at jeg skulle kjøre på samme bane SAMMEN med de andre som også skulle på glattkjøring. 

Men neida, det gikk faktisk over alle forventninger. Banen var langt i fra stor, den var faktisk ganske okei. Glattkjøringen gikk bedre enn jeg hadde forventet, og kjørelæreren sa at jeg var veldig flink til å kjøre og at jeg hadde kontroll over bilen når den begynte å svaie. 

På banen kom det "mennesker" ut i feltet, og en "elg" som jeg skulle prøve å styre unna. Selvfølgelig når bilen begynte å svinge på glatta, så begynte jeg å hyle... Tror dere kjørelæreren lo? Joda, han gjorde nok det. Men så lenge han sa at jeg var flink til å kjøre, regner jeg med at det ikke var vondt ment med at han lo av meg. 

Gleder meg bare til jeg skal begynne å ta teorien og jeg får bare lese og håpe på at jeg klarer den på første forsøk, selv om jeg tviler på at jeg kommer til å klare det. Så om fem måneder, har jeg kanskje lappen. Hvem vet?

Noen av dere som har hatt glattkjøring? Var det skummelt?

Når har du bursdag? Bursdagsliste på gang

Hei dere :) Jeg tenkte jeg skulle begynne med bursdagskalender her på bloggen min. For dere som ikke vet hva det går ut på, så skal jeg forklare det for dere. Det er ganske lett :)
Det eneste du trenger å gjøre er å skrive datoen du har bursdag i kommentarfeltet, så setter jeg den inn i bursdagskaldenderen min slik at jeg har oversikt over hvem som har bursdag. Og når du har bursdag, så kommer jeg til å legge inn ett bilde av deg og en gratulasjon på bursdagen din. Jeg kommer også til å linke bloggen din på samme innlegget slik at folk kan gå inn på din blogg og si gratulerer :)

Så kom igjen, skriv datoen deres i kommentarfeltet :)
Ønskeliste av kjoler, DEL 3

 Nr 1

 Nr 2

 Nr 3

 Nr 4

 Nr 5

 Nr 6

 Nr 7

 Nr 8

 Nr 9

 Nr 10

Stem på den kjolen dere synes kunne passet meg, selv om det er litt vanskelig siden de fleste av dere ikke kjenner meg :)

Ønskeliste av kjoler, DEL 2

 Nr 1

 Nr 2

 Nr 3

 Nr 4

 Nr 5

 Nr 6

 Nr 7

 Nr 8

 Nr 9

 Nr 10

Si hvilken av kjolene dere synes kunne passet meg, selv om det kan være vanskelig når de fleste av dere ikke kjenner meg .)

Hva har skjedd med Christina Aguilera?

Må virkelig si at hun ser ufresh ut. Hva søren har skjedd med henne i det siste? 

Hva synes dere? 

Badekaret

Akkurat nå sitter jeg i badekaret og bare slapper av og gjør ferdig siste rest av oppgaven som skal leveres inn i morgen. Har vært en utrolig lang dag og det er deilig å tenke på at imorgen klokken 11:30 har vi høstferie i 11 dager. Velfortjente 11 dager for å si det slikt. 

 


Tar med ett bilde der jeg prøver meg på yoga, lol, kult!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits