INNKJØPDet siste bildet klarer å gjøre meg så utrolig frustrert... Dette var jo selvfølgelig noe jeg fant ut av etter jeg hadde kommet hjem fra byen. At ikke folk kan lære seg å ta av alarmen når man kjøper noe? Det som var litt rart var at det ikke begynte å pipe når jeg gikk ut av butikken. Kanskje de bruker å fjerne det som gjør at alarmen går? Ikke vet jeg, det er bare utrolig irriterende.. 

 

Har det skjedd noen av dere?

PÅ TIDE MED NY TELEFON - IPHONE

Som sagt tidligere på bloggen så har jeg lenge ønsket meg hvit Iphone, og det har akkurat gått i "oppfyllelse". Igår bestilt mamma ny telefon til meg, fordi den nåværende telefonen jeg har er rimelig ødelagt og det er ikke særlig kjekt å få glass i fingrene når man tar på skjermen - not good. 

Iphone 4 har gått litt ned i pris etter Iphone 5 kom ut, så derfor kjøpte jeg den!  Siden jeg allerede har Ipad og Ipod, og etter hvert kommer til å kjøpe meg Mac, så synes jeg det er greit å ha apple telefon slik at det liksom er litt "likt". Vet ikke hvorfor, men bare føler det er best slik.


Noen som har Iphone 4 eller Iphone 5? Er dere fornøyde?

ISLENDERGENSER OG MARIUS GENSER, STRIKKEPROSJEKT

For noen dager siden ble jeg endelig ferdig med islender genseren som jeg har holdt på med. Veldig fornøyd egentlig, i og med at det var mitt første strikkeprosjekt. Eller, hvis man ser bort i fra halvstrikket ullsokker, så er det første prosjektet mitt! Huff, på sokkene ga jeg bare opp akkurat når jeg kom til hælen, den klarer jeg bare ikke uten hjelp.

Så var mamma så snill at hun strikket en marius genser til meg. Har virkelig ønsket meg den, så det var bare helt topp :)

Hva synes dere? Liker dere å strikke? Og hva var deres første "store" strikkeprosjekt?

COLORFUL BRACELETSNå når jeg har laget dette, så ser dere litt hvilke armbånd jeg liker best å gå med, og som egentlig står høyt på ønskelista mi. 

Hva synes dere? Noen dere likte best og kunne dere gått med dette?

HATER DET

Ja, jeg virkelig hater det når jeg ikke får til å sove og når jeg ikke er trøtt i det hele tatt.. Å ha høstferie roter virkelig døgnrytmen til - selv om jeg er en verdensmester i å sove. Noe av det beste jeg vet av er å sove - jeg rett og slett elsker det <3

Man sløser jo egentlig bort hele dagen når man legger seg sent og står opp sent, utrolig irriterende. Har liksom lyst til å gjøre så mye som mulig mens jeg har høstferie og når jeg førstbog fremst KAN og har tid til å gjøre noe fornuftig.

I morgen kommer det ett innlegg som jeg egentlig skulle postet for lenge siden. Så om dere vil se, er det bare å følge med. Jøss, er virkelig i rime hjørnet nå når jeg er trøtt, haha!

Huff, nå får jeg virkelig legge meg og prøve å få sovet litt :) good night!

Flere som har det slik når man har feire?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits