TV2's verste tabber, morsomt

J Det å lage tv kan være vanskeligere enn man skulle tro.

I mange tilfeller spiller teknikken et puss på programledere og nyhetsankere, men ofte kan ukontrollerte latterkramper og løpske tunger skape pinlige situasjoner.

Heldigvis tar de fleste det med godt humør og innser at de i det øyeblikket skapte tv-historie.

Dere synes sikkert jeg har dårlig humor siden jeg sitter og ler meg halvveis ihjel når jeg ser denne videoen. Det er jo så hysterisk morsomt :D

Hva mener dere? Har dere sett det før?

Outfit for today
Ullsokkene er som alltids på plass :D

Genseren jeg har på meg er litt stor, så det er derfor jeg ser litt tjukk ut...

 

Hva synes dere? :)

Flukten fra Bolivia - Stinas historie

Snart nå klokken 23:30 går Flukten fra Bolivia - Stinas historie på TV Norge. Jeg skulle heller prioritert å lese til en samfunnsfag prøve som vi har imorgen, siden jeg ikke har lest noe på den i det hele tatt... 
Jeg og prioriteringer er ikke akkurat bestevenner, så noen ganger går prioriteringene feil vei. Jeg tenker som slikt akkurat nå "jaja, prøven får gå som den går", selv om det er feil å tenke sånn bare fordi jeg egentlig snart skal legge meg. Jeg får heller lese litt når jeg skal legge meg, og så får jeg bare ta det som det kommer. Globalisering og slikt interesserer meg egentlig ikke, selv om det er ett viktig tema i forhold til miljøprobleme vi står overfor idag.Slenger med ett bidle som er tatt i slutten av sommeren. :)

Skal dere se Flukten fra Bolivia?

Julestemningen begynner å komme

Jeg begynner å kjenne det litt at julen smyger seg sakte men sikkert innpå. Idag er det altså 1 søndag i advent og vi har vært så heldige at snøen begynte å komme idag. Ingen snø - ingen julestemning.

Vi har en tradisjon her hjemme og det er at vi spiser god "julemiddag" sammen. Og da er det med kjæresten min, søstra mi og kjæresten hennes, mamma, stefar og lillesøster. Synes det er litt koselig at alle møtes og spiser middag sammen hver søndag i advent med litt ekstra god mat.

Mamma har begynt å pynte til jul og da kommer julestemningen bare enda mer.


Flere som begynner å få litt julestemning? :)

Helt sykt

Det er helt sykt å tenke på at jeg bare har ligget i sengen i hele dag og ikke gjort en dritt. Man blir så utrolig sliten av å sove og bare ligge i sengen en hel dag... Skjønner ikke helt hvordan jeg greier det. Kan vel hende at det har noe med at jeg ikke la meg før klokken fem i morges, men hva vet vel jeg?

Uansett, noen av dere har sikkert fått med dere det jeg skrev om angående det at jeg kommer på så mye jeg kan skrive om før jeg legger meg, fordi det er da jeg virkelig bruker å tenke? Akkurat nå så skriver jeg fra telefonen, og det er jo noe jeg kan begynne med før jeg sovner, slik at jeg får til å skrive det jeg tenker. :)

Så, er det flere som har det slik noen ganger, at man sover bort hele dagen?

Sad rainy day

Jeg blir så utrolig LEI av at det skal regne hele tiden. Værste er jo hvis det i tillegg kommer vind og det blir dritkaldt. Blir egentlig litt deprimert når jeg ser at det regner ut, selv om det er koselig og sitte inne der det er varmt og godt.

 Gleder meg utrolig mye til snøen begynner og komme slik at jeg får ordentlig julestemning, for det er noe jeg ikke har følelsen av i det hele tatt. Gleder meg til å sitte inne hvor det er varmt og godt, tenne stearinlys, sitte med en kopp kakao, sitte med ett pledd rundt meg og se på filmer med familie og venner, ååh <3
Flere som gleder seg til snøen kommer og håper at regnet forsvinner?

The walking dead + en liten utfordring

Er det noe jeg gleder meg til på søndager, så må det nesten være serien "The walking dead". Det er seriøst noe av det skumleste jeg har sett på år og dag. Jeg sitter i sofaen og hyler, mens Christoffer ser litt forfjamset på meg. Det er en slik serie der jeg helst trekker føttene godt opp i sofaen og tuller ett pledd rundt meg, slik at det blir litt mindre skummelt. Jeg er en sånn person at hvis jeg ser en slange eller noe annet ekkelt som kryper på gulvet på tv'n eller i en film, så er jeg nødt til å ta opp føttene mine fra gulvet fordi jeg lever meg sånn inn i det som skjer at det nesten blir virkelighet. 

Jeg blir så utrolig redd når jeg ser på The walking dead at jeg holder nesten på å tisse på meg - helt seriøst.

Nå tenker dere vel sikker "Å herregud for en reddhare". Og ja, jeg kan ærlig innrømme, med hånda på hjerte at jeg er en skikkelig reddhare og blir redd av verdens minste ting. Alt har en grunn til det, og jeg er ikke flau over å være redd :)

Noen som har sett serien? Hva synes dere? Blir dere redde?


 

Jeg tenkte at jeg skulle kjøre noe slags gjette greier. Dere har sikkert hørt på P4 at det har vært noe slikt som "gjett lyden" eller noe i den duren. Jeg tenkte at jeg skulle ha en liten slik utfordring til dere. Jeg har tatt lydopptak på lyden, slik at det er bare for dere å gjette hva det er. Og jeg tenkte kanskje at den som klarte det kunne fått en belønning eller en anbefalning på bloggen min eller noe.

Så, hva synes dere skulle vært belønningen? Kom med forslag :)

Litt uklart bilde, men det får duge :)

Ullared, bare dumme folk?

Har nettopp sittet i sofaen og sett på Ullared som går på tv3 nå for ikke så mange minuttene siden. Usikker på om det var reprise eller noe. Isåfall, jeg ler bestandig når jeg ser på Ullared, ikke det at jeg sitter og ser på det hver gang det går på tv'n, for jeg har egentlig bedre ting å gjøre enn å gjøre akkurat det. Og så har det seg slik at jeg egentlig ikke ser så mye på tv - sitter heller på dataen. Men uansett, Ullared ja.. Tar de bare med de folkene som ikke har noe intelligensnivå? For de som er med, de virker ikke akkurat så veldig smarte - heller dumme ville jeg sagt. Å kalle noen dumme blir vel egentlig ett feil ord å kalle noen, mindre smart, kanskje? 

Jeg vet ikke om noen av dere har sett de episodene som Heidi Alexandra var med? For dere som ikke så det, det var synd fordi det var utrolig morsomt å høre henne åpne kjeften sin. Hun virker jo helt grei og smart, men når hun åpner munnen og begynner å prate, DA vet jeg at det er noe som ikke stemmer. Også når hun skriver på bloggen sin, det er ikke akkuart så veldig innholdsrikt og mye det hun skriver, men det er nok til at folk får til å slenge dritt på bloggen hennes. Og nei, jeg har ikke noe imot Heidi, jeg bare synes hun er snål :)

Så hvis dere vil ha en godoppmunting i hverdagen når dere er litt triste eller lei dere, slå på tv'n og se om dere finner ullared å se på. Kan nesten garantere dere at dere ler og kommer på andre tanker.

 

 

Hva synes dere om Ullared episodene? Noen som har sett det, eller vil være foruten?

Ha en god helg alle sammen :)

Videoblogg, hårtips eller sminketips på video

Jeg fikk en kommentar ista på om jeg kunne ordne en videoblogg eller en video med hårtips eller sminketips. 
Hvis jeg skal klare å gjøre det, så må dere bestemme hva jeg gjøre. Skal jeg har videoblogg, hårtips på video eller sminketips på video? Og hva vil dere eventuellt ha tips om?  

Jeg er ikke akkurat den beste til å lage slike videoer, men en gang må vel bli den første. Så si deres mening :)

 

Hair extentions - deres erfaringer/anbefalinger?

Nå har jeg drevet å sett på forskjellige nettsider med hair extentions, for jeg ønsker meg det noe inderlig. Folk sier at håret mitt er kjempelangt, men jeg ser det ikke selv. Jeg får liksom en god selvfølelse og selvtillit når jeg har fint og langt hår, aner ikke hvorfor det er sånn og det er vel ikke bare jeg som føler det sånn?


Snille, best, fineste kjæresten min kom til meg ista og sa at han kunne kjøpe hair extentions til meg og da lurer jeg på om dere kanskje vil fortelle hvilke nettsider som er best og om dere har noen erfaringer eller anbefalinger og komme med, så hadde det vært helt topp. Jeg vil ikke ha noe dritt, om dere skjønner. Og det skal helst være clip on, slik at jeg kan ta det av og på som jeg selv vil :)

Så, kom med deres erfaringer og fortell meg deres mening om de forskjellige sidene dere har kjøpt hair extentions på :)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits