Enda en jul uten dere, blir fortsatt ikke det samme :(

Mormor og morfar har bestandig brukt å vært sammen hos oss på julaften, men i de siste 3-4 årene har det ikke vært det samme. Den siste julen morfar feiret hjemme hos oss, var jeg ikke der. Jeg var til pappaen min som bor i oslo, fordi det var første julen til lillebroren min, og jeg tenkte at det ville bli morsomt å se hvordan han reagerte på alle disse pakkene. Må vel si at han var mest opptatt av å spise papiret og pynten som var på pakken. uansett, for å være helt ærlig, så angrer jeg utrolig mye på at jeg ikke var hjemme den julen. Morfar døde bare ett halvt år senere. Og da julen kom igjen, var det bare mormor som var der. Det var liksom noe som manglet. Selv om han ikke gjorde så mye av seg når han var der, så var det så utrolig godt å se at han ble kjempeglad når de fikk mer gaver enn de hadde forventet. Savner latteren hans, det lure smilet og magen som ristet når han lo, så å si hele kroppen ristet. Savner klemmene etter vi hadde åpnet pakkene for å si takk.

Slik var det i to år til. Når den tredje julen kom , var det to mennesker som jeg elsket så utrolig høyt som ikke var der. Både mormor og morfar var borte. Siden de døde, har jeg ikke fått noe julestemning i det hele tatt. Det har bestandig vært sånn at de har vært hos oss på juleaften, og de kom til oss 1.juledag for å spise frokost, så dro vi til dem senere ut på dagen for å spise julemat. 
Hvorfor tenkte jeg ikke at dette kunne vært den siste julen morfar feiret sammen med oss, men lillebroren min kunne jeg feire jul sammen flere hanger enn morfaren min. Jeg angrer så utrolig mye.

 

Savner dere utrolig mye, mormor og morfar. Dere var så gode.

- Hva er deres tradisjoner ?

Noen som vet hva dette er?

Nå har jeg faktisk tenkt å teste dere og se om dere tenker smart her.

Så den som gjetter rett, får en overraskelse pluss en anbefaling av bloggen din på bloggen min :)Haha, nå har dere noe å tenke på :)

blodt eller brunt, hva mener dere ?

Joda, fjortisbilder i speilet!

- Hva mener dere? blondt eller brunt?

Dette visste dere kanskje ikke ?

Tenkte jeg skulle si dere litt om meg som dere kanskje ikke visste. Siden det er så lenge siden jeg har blogget, så må jeg bare unnskylde for det. Det er ikke meningen det altså, men jeg har så utrolig mye å gjøre med tanke på skolen osv.

Så her kommer det:
1. Jeg er livredd for småkryp som edderkopper, biller osv
3. Kan ikke gå noen plass uten mobilen (!!!)
4. Drikker utrolig mye cola (elsker cola)
5. Elsker å synge og spille gitar
6. Liker ikke trange små rom
7. Må alltid sove etter jeg har vært på skolen
8. Elsker å bruke penger
9. Hater håret mitt
10. Elsker kjæresten, familien og vennene mine. Og kattene såklart, tihi


Nikita og fluffy <3 ååh- Er det noen av dere som kan komme med forslag på hva jeg kan gjøre på bloggen min? :)

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits