Twilight - breaking dawn Part 1.

Var på kino sammen med storesøstra mi idag, siden kjæresten min ikke var så altfor hypp på å dra på kino for å se twilight. Skjønner han litt, i grunn. Syntes slutten på filmen var utrolig dårlig, for jeg ville se mer og bare sitte i kinosalen hele kvelden. 

Åh, de er så nydelige sammen.

Har egentlig ikke så utrolig mye å skrive om. Føler ikke for å skrive noe idag egentlig. Skal i hvertfall pakke inn resten av gavene til venninnene mine nå, så de får gavene på skolen imorgen :)

Kommer med ett bilde av håret mitt i morgen, for de som leste om at jeg har fått meg nytt extention. LOVE IT.

Tristeste innlegget jeg har skrevet på lenge. 

Noen som har sett filmen? Hva syntes du?


Hair extentions - SUPER FORNØYD

Etter 1 mnd med venting kom endelig pakken i posten på Torsdag. Var utrolig lei av å vente så sinnsykt lenge.. Heldigvis fikk jeg det før julaften, og er super fornøyd med det.

Jeg var litt nervøs for å åpne pakken da jeg kom hjem fordi jeg var så redd for at det var feil farge og diverse. Hadde vært utrolig kjipt om det hadde vært feil farge og evt feil lengde. Vente i 1 mnd på å få extention som er i feil farge og feil lengde, for så å sende det tilbake og få nytt - waist of time. Jeg hadde i hvert fall blitt lei meg da.

Jeg ble utrolig lettet når jeg så fargen og lengden, fordi det var akkurat det jeg hadde bestilt. Håret var 60 cm og når meg ned til rompa :D wii! Jeg måtte bare sette det på meg med en gang for å se hvordan det så ut. 

Jeg kommer til å legge ut bilde i morgen eller evt på mandag, vi får se :) 


Meg på jobb liksom, ehehe. Bare for å slenge med ett bilde.

Noen av dere som har hair extention? :)

Bilder a la meg del1?
Seriøst... Dør nesten litt av det bildet her - ja, jeg synes det var fint.


Se den søte katten deres, ååh. De hadde en til som var helt hvit, ikke helt interessert i meg kan man vel si.

Disse bildene tok jeg når jeg og Christoffer kjørte (BIL!!!) til Oslo for å besøke verdens desidert snilleste mennesker, Johnny og Kaare.

Haha, LONER!


Disse bildene tok jeg når klassen dro til en plass som heter Kulpen, og var der for å holde på med forskjellige aktiviteter :)


Verdens ekleste ? eh, ja
Søt :)


Hva synes dere om bildene? Vil dere at jeg skal legge ut flere som jeg har tatt? :)

Pepperkakehus, innkjøp og julegodt

Igår når hadde jeg besøk av bestevenninna mi Marianne bestemte vi oss for at vi skulle lage pepperkakehus og noe julegodt som er utrolig enkele å lage - sukkerbombe deluxe kan jeg bare si dere.

Som dere ser på bildene nedenfor så fikk vi tak i en sånn krukkeaktig sak som man kan ha godis, drops osv i. Har lenge sett på sånne og har ønsket meg det, faktisk. Så med en gang den ble kjøpt, kom det godteri oppi den :)


Utrolig stygg non stop som vi fant ut at kunne være nisseluen til nissen i pipa.


Bruker dere å lage julegodt og lage pepperkakehus til julen?
Hvilket julegodt bruker dere å lage?  

Spa weekend

Hvor godt hadde det vel ikke vært og tatt en helg fri eller en hel uke for den sags skyld. Bare dratt på SPA og hatt noen sinnsykt gode avslappnings dager med massasje, hånd massasje, fot massasje, pediyr, manikyr - you name it.
Er det noe jeg virkelig ønsker meg i julegave, så må det nesten være det. Hadde vært utrooolig deilig spør du meg. Har dere noen gang vært på en spa weekend? Hvor?

 

Ønskeliste av jakker

 Nr 1

 Nr 2

 Nr 3

 Nr 4

 Nr 5

 Nr 6

 Nr 7

 Nr 8

 Nr 9

 Nr 10

Jeg synes disse jakken så utrolig gode ut, skulle like gjerne bare kjøpt alle egentlig.

Hvilken/hvilke jakke(r) synes dere var finest? Hvilken/hvilke jakke(r) ville dere valgt?

Å le av er noe helt annet enn å le med. Dine opplevelser??

Flere mennesker opplever at de blir ledd av, og andre ganger ler noen med dem. Det er forskjell på de to måtene å le av og med folk. De som blir ledd av blir som oftest mobbet og blir holdt utenfor på skolen, arbeidsplassen, på nettet og på fritida. Hvis den personen som blir ledd av ikke tør å si ifra til noen at de blir mobbet, så kan det føre til at den personen som blir mobbet ikke får det så bra resten av livet. De kan få seriøse problemer senere som for eksempel at de ikke tørr å gå ut av døra, ikke sitter på dataen, at de ikke tørr å møte vennene sine og at de ikke føler seg fullkommen. 
Jeg synes alle mennesker fortjener å føle seg spesiell og fullkommen, og at ingen fortjener å bli mobbet.

På skolen jeg går på er det faktisk utrolig mange som blir mobbet. Selv om det kanskje har blitt litt mindre av det i det siste, så synes jeg det er unødvendig at folk å mobbe en person bare på grunn av at den personen kanskje ikke kler seg like fint som de andre. De som mobbe tenker ikke på at personen som bli rmobbet kanskje ikke har penger til å kjøpe ei t-skjorte til 500 krone og ei bukse til 1000 kroner. Jeg bruker heller ikke kjøpre meg to klesplagg til 1500 kroner til sammen for jeg synes det er bortkastet penger, rett og slett. Kan heller kjøpe meg mange flere plagg til den prisen. 

Når noen ler med ett menneske, så er det jo ikke noe mobbing. Det er mer sånn at den ene personen forteller noe som er morsomt eller om er litt tullete, så begynner personen og le, og så smitter det over på de andre så de også begynner å le. Det er ikke noe alvorlig i å le med folk i forhold til hva det er å le av noen. Det er to vidt forskjellige ting. Samme som underholdning, så er det jo veldig morsomt om noen sitter og bare prater tull, så alle i lokalet eller noen begynner å le. Jeg skulle øsnket at det var slik at alle kunne med med og ikke av.

 

Har dere noen opplevelser dere kanskje vil dele med meg eller andre?
Send på: olsen.kristin@hotmail.com  om du vil dele noe med meg, og skriv om jeg kan skrive det på bloggen min om det er ønskelig. Skriv også om dere vil ha med navn, eller om dere vil være anonyme :)

 

Irriterende å vente så lenge på en jævla pakke

For 2 uker siden nå, så bestilte kjæresten min noe på nettet til meg, som enda ikke har kommer i posten.. Det står at den er sendt osv liksom. Så, for noen dager siden nå, kom det ett brev fra posten der det sto at han måtte komme med ordrebestillingen fordi de som sendte pakken hadde vært så utrolig smarte at de ikke hadde skrevet på pakken hva den inneholdt. Så nå står den liksom fast i tollen i Oslo?! De på posten sendte ordrebestillingen som Christoffer ga dem for 3 dager siden eller noe, og det har enda ikke kommet noe i posten....

Jeg kjenner jeg blir så utrolig irritert av slike ting, spesielt når det er en nettside som det blir bestilt ifra hele tiden, og som jeg har hørt så er det ingen andre som har hatt det samme problemet.

I det siste har jeg vært i utrolig dårlig form og har blitt veldig fort sint av en eller annen merkelig grunn. Det er så mye som skjer for tiden, men vet ikke helt om det har noe med saken og gjøre. Så når den jævla pakken ikke kommer, så hjelper det ikke akkurat så utrolig mye på humøret..

 

Flere som har hatt slike problemer når de har bestilt noe på nettet? I såfall, fra hvliken nettbutikk, og hva gjorde dere?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
Norske blogger Norske blogger
gratisdesign av Tonjemt
hits